*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


10 cruciale tips voor de beste buikspieren!

0

Bijna iedereen wilt een sixpack hebben en eigenlijk moeten wij jullie iets vertellen. Iedereen heeft een sixpack! Voor de meeste is de sixpack ver te zoeken onder een laag vet, maar hij is er wel! Hieronder vind je 10 snelle tips waardoor jij je spieren naar buiten kan laten schieten!

Tips voor buikspieren 1:  Kwaliteit is beter dan kwantiteit
Kwaliteit is beter dan kwantiteit. De meeste mensen proberen gewoon zoveel mogelijk 1 soort buikspieroefening te doen en denken dan dat het vet magisch zal verdwijnen. Dit is niet zo! Probeer afwisseling te hebben in je buikspieroefeningen en het resultaat zal zo verdubbeld kunnen worden.  Het lichaam kent twee soorten spierweefsels bij de buikspieren. Door beide optimaal te trainen en af te wisselen zal het resultaat vele malen beter zijn.

Tips voor buikspieren 2: Lage buikspieren focus
Probeer ook goed te focussen op de lage buikspieren. Deze buikspieren hebben een positief effect op de andere spieren. Je kan er beter door squaten en deadlifts kan je makkelijker uitvoeren! Daarnaast kan je de V-Vorm (obliques) beter naar buiten laten schieten.

abcrunch

Tips voor buikspieren 3:  Laat je niet verleiden tot gekke middeltjes op tv of internet!
Er zijn tal van commercials en programma’s die je van alles beloven en uiteindelijk levert het niets op, behalve dan een lege portemonnee. Stop hier dus direct mee. Echte resultaat behaal je zelf op je eigen kracht en met de juiste voeding.

Tips voor buikspieren 4:  Let op je vetpercentage
Het is van belang om goed te letten op je vetpercentage. Probeer van te voren te meten hoe hoog je vetpercentage is en ga vervolgens een maand later kijken wat de uitkomsten zijn. Ga dus structureel aan het werk en probeer planmatig naar je doel te werken. Het is niet zo dat als je bij je buikspieren vet wilt verliezen, dit ook direct gebeurt. Het lichaam bepaalt waar het vet van af wordt gehaald, maar door de juiste trainingen kan je wel iets meer bepalen waar de heat points zullen liggen.

Tips voor buikspieren 5: Contractie van de spieren
Je kan de hele dag je buikspieren trainen. Probeer na een work-out altijd je spieren zo af en toe aan te spannen. Je spieren kunnen veel hebben en deze extra contracties zullen net even dat extra verschil maken. Je buikspieren bestaan voornamelijk uit  type 1 spierweefsel en dat heeft veel aandacht en stimulatie nodig om te kunnen groeien of sterker te kunnen worden.

home-abs-workout-1

Tips voor buikspieren 6:  Plannen
Probeer je trainingen te plannen en probeer blijvend op te letten wat je eet. Hou je aan jouw planning en je lichaam zal je daarvoor belonen.

Tips voor buikspieren 7: burn the packs!
Probeer af te wisselen met zware en lichtere oefeningen, dit zal optimaal resultaat leveren, omdat je spieren uit verschillend weefsel bestaat. Door beide weefsel aan te pakken boek je dus op meerdere vlaktes resultaat. Het branderige gevoel is een indicatie dat je de spieren goed aanspant tijdens te training. Probeer niet te ver over die pijngrens heen te gaan, want dan kunnen de spieren scheuren.

800_woman-holding-weights-absTips voor buikspieren 8: Focus!
Focus is erg belangrijk. Met focus bedoelen wij de concentratie die je hebt tijdens je training. Door de concentratie kan je de spier aanspanning verhogen en je kan op deze manier je grenzen niet even iets makkelijker verleggen. Daarnaast voer je de oefeningen ook beter uit.

Tips voor buikspieren 9: Adem!
Om spanning blijvend op de spieren te houden kan je beter je adem tijdens de oefening in te houden. Dit zorgt namelijk dat er altijd spanning blijft op de spieren. Let wel op dat je na de oefening of na een set wel adem haalt, niemand wilt dat je gaat flauwvallen. Neem dus tussen de sets 30-60 seconden rust om even op adem te komen.

2-4Tips voor buikspieren 10: Ik wil precies daar vet verliezen!
Het is niet zo dat je kan bepalen waar jij het vet zal verliezen. Hou dit altijd in acht, want je lichaam bepaalt voor jou waar jij het vet zal verliezen. Hier moet je dus mee om kunnen gaan!

Dit zijn dus 10 cruciale tips die jouw spieren naar buiten zullen doen schieten! Figuurlijk natuurlijk.
Pas ze toe in combinatie met een gezonde voeding en you’re ready to go!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close