*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


10 natuurlijke huismiddeltjes om losse, slappe huid aan te spannen

0

Veroudering. Het overkomt ons allemaal.

Ouder worden heeft voordelen, zoals het verkrijgen van wijsheid. Maar dan zijn er de nadelen. Slappe huid staat vrij hoog op die minder wenselijke lijst.

Hier zijn 10 manieren om losse, slappe huid strakker te maken en je eruit te laten zien alsof je de klok hebt gestopt.

1. Avocado en noten. Vitamine E-rijk voedsel zoals avocado en noten kunnen wonderen verrichten voor een slappe huid. Livestrong legt uit dat dit komt omdat vitamine E een belangrijke rol speelt bij de productie van collageen, nodig om rimpels op te vullen. Naast het consumeren van vitamine E-rijk voedsel, kun je een pasta gemaakt van gepureerde avocado en olijfolie op het gezicht aanbrengen als een natuurlijke vochtinbrenger en huidverstrakker.

2. Havermout, honing en eiwit. Om thuis een fantastisch huidverstrakkend masker te maken, breng je een mengsel van gemengd eiwit, havermout en honing aan op het gezicht en de nek. Beste natuurlijke facelift zonder chirurgie beveelt aan om 20 tot 30 minuten te gaan liggen en het gezicht vervolgens te spoelen met warm en vervolgens koud water.

3. Zelfmassage met olijfolie. Het masseren van de huid maakt het elastischer en kan terugschieten in tegenstelling tot doorzakken. 54 Health suggereert dagelijks je gezicht en nek te behandelen met een zelfmassage met olijfolie of mosterdolie.

4. Sinaasappelen en broccoli. Livestrong legt uit dat citrus en andere vitamine C-rijke groenten en fruit vol zitten met collageenproducerende vitamines die, net als vitamine E, rimpels helpen opvullen en de slappe huid strakker maken. Neem deze op in uw dieet om uw huidbehoeften een boost te geven.

5. Eiwitten. De hydro-lipiden in eiwitten maken dit eiwit een krachtige vochtinbrengende crème en voeder wanneer het lokaal op de huid wordt aangebracht. 54 Health adviseert om de eiwitten uit twee eieren in een glas te kloppen tot het mengsel schuimig wordt. Breng het mengsel aan op het gezicht en laat het 20 tot 30 minuten werken. Spoel daarna eenvoudig af met koud water. Herhaal dit twee keer per dag voor het beste resultaat.

6. Citroen. Het wrijven van verse citroen op het gezicht kan wonderbaarlijke resultaten opleveren voor mensen die hun huid willen verstrakken. 54 Health zegt dat dit komt omdat citroen een vitamine C-rijke citrusvrucht is waarvan bekend is dat deze de collageenproductie van de huid stimuleert. Voor het beste resultaat, driemaal daags citroen aanbrengen. Laat het 10 minuten intrekken voordat je het gezicht met koud water bespat en daarna met een vochtinbrengende crème.

7. Tomatensap. 54 Health meldt het gedurende vijf minuten masseren van tomatensap in de huid en dan de genezende voedingsstoffen gedurende een volledig uur in de huid laten sijpelen, kan het uiterlijk van een verouderende huid een groot verschil maken.

8. Aloë vera en komkommer. Best Natural Facelift Without Surgery raadt aan om een ​​gezichtsmasker voor thuis te gebruiken, gemaakt van gepelde komkommer gemengd met 2 eetlepels aloë vera. Laat het masker 30 minuten intrekken en spoel het daarna af met koud water. Aloë vera is vooral effectief omdat bekend is dat de antioxidanten de huidporiën verminderen en rimpels verzachten.

9. Banaan. Het aanbrengen van geprakte banaan op het gezicht en het laten rusten gedurende 15 minuten voordat het wordt afgespoeld met koud water, is nuttig bij het stimuleren van de collageenproductie. Je kunt ook banaan gebruiken om een ​​masker te maken, zoals voorgesteld door Best Natural Facelift Without Surgery, door 1 rijpe banaan te mengen met 1/4 kop zware slagroom en de inhoud van 1 capsule vitamine E.

10. Gezichtsyoga. Dit is echt. Marie Claire zegt dat het oefenen van een routine van 20 minuten 6 keer per week liften, verstevigen, tonen en rimpels vermindert door de bloedcirculatie te verhogen. Een betere circulatie zorgt ervoor dat meer zuurstof en voeding de huidcellen kunnen bereiken. Gezichtsyoga verhoogt ook de collageenproductie en maakt de huid elastischer.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close