*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


10 OEFENINGEN die ervoor zorgen dat je buikvet verbrandt zonder te joggen of te rennen.

0

Al degenen die graag een paar pondjes willen verliezen en hun lichaam n vorm willen brengen moeten weten dat eindeloze uren van cardio of op de loopband de honger van je doelen niet kan verzadigen omdat het je alleen zal helpen om een kleinere versie van je vorige vette zelf te zijn.

In plaats daarvan moet je weerstandstraining proberen en werken aan je uithoudingsvermogen en kracht en zal er daadoor veel beter uitzien!

Een recente studie onderzocht het effect van weerstandstraining op de metabolische beperkingen van niet-alcoholische steatohepatitis. De 53 patiënten werden verdeeld in 2 groepen: de eerste voerde push-ups en squats uit, 3 keer per week gedurende 12 weken, terwijl de controlegroep geen weerstandstraining uitvoerde.

Na 12 weken werden de effecten vergeleken. Bij de weerstandstraining groep vertoonde mensen enorm verhoogde vetvrije spiermassa en verlaagde niveaus van ijzer, insuline en leververvetting. Dus, als gevolg van weerstandtraining verbeteren de kenmerken van het metabool syndroom bij niet-alcoholische steatohepatitis.

Wij geven u enkele enorm effectieve oefeningen die nooit vintage zullen worden. Bovendien vereissen ze geen speciale apparatuur, en zullen ze helpen spieren op te bouwen, veroudering vertragen, en je helpen er verbazingwekkend ut te zien!

Het zijn ‘verbindingsbewegingen”, wat betekent dat ze zich richten op meer spieren tegelijk, en zijn niet in een bepaalde volgorde. Zodra je ze opneemt in je workout programma, zullen ze je helpen het meeste vet erg snel te verbranden!

De volgende oefeningen ZIJN DE BESTE 10 oefeningen om je lichaam n vorm te krijgen en voor het opbouwen van goedgevormde spieren.

De Burpee
Deze oefening raakt alle grote spiergroepen en laat je hart bloed sneller rondpompen. Het zal je helpen meer buikvet te verbranden dan een heleboel uren van cardio. Ook kunt je het aanpassen aan elke conditie.

De Pull Up
Deze enorm krachtige oefening kan je rug naar een indrukwekkend niveau brengen. Toch kan het moeilijk zijn in het begin, zodat u een beetje kunt oefenen met wat eenvoudiger alternatieven voordat u er uiteindelijk in slaagt.

De Squat
De squat is een simpele beweging die je zal helpen je kont en benen te vormen. Lichaamsgewicht squats kunnen best moeilijk en veeleisend zijn.

De Push Up
Deze oefening zal je helpen om je triceps te versterken, krijg gebeeldhouwde schouders, en vorm de bovenste borst. Ook zal het zinvol je kern stroomlijnen.

Je kunt de volgende oefeningen overal doen

De lunge
Lunges zijn ontworpen om je kont aan te scherpen en de hamstrings te vormen. Toch, als je pijn in de knieën opmerkt, kun je ze vervangen door de glute bridge.

De Spider Crawl
Dit zal de mobiliteit van je heupen verbeteren en de kern spieren.

De Skater
Bewegen in een zijvlak is van grote hulp bij de opbouw van de stabiliteit van de knieën en enkels.

De Plank
Dit is een immens effectieve oefening waarbij de gehele kern, met inbegrip van de dwarse abdominous activeert, wat rugpijn kan verminderen en verlichten. Probeer de plank positie een minuut vol te houden.

Touwtje springen
Skipping is een uitstekende vervanger voor hardlopen, en het zal je helpen een ton aan calorieën te verbranden, en de armen en benen vormen. Ook kunt je een zogeheten ‘fantoom’ jump doen, waarbij je het touw aan de kant legt en doet alsof je touw springt, door de bewegingen te doen.

The Get Up
Deze triceps oefening zal de kern spieren activeren in een immens hoge mate, zodat je eindelijk kan slagen in het hebben van een platte, en vetvrije buik.

Deze top 10 lichaamsgewicht en weerstandsoefeningen zullen je helpen eindelijk het lichaam te krijgen dat je altijd al wilde! Alles wat je nodig hebt zijn 15 minuten en dit effectieve vetverbranding, de sterkte opbouw workout programma!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close