*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


12 Tips en trucs om gewicht te verliezen

0

In deze post behandelen we enkele tips en manieren om gewicht te verliezen op basis van aanbevelingen van vrouwen die zijn afgevallen zonder bizarre of gekke diëten. Deze maken vaak de situatie alleen maar erger en hebben daardoor een negatieve invloed op onze gezondheid.

12 trucs en tips om gemakkelijk gewicht te verliezen

 1. Je kan al 85 calorieën minder innemen door louter een glas vruchtensap aan te lengen met water.
 2. Groene thee is een gezond alternatief, dat werkt als vetverbrander dankzij de natuurlijke antioxidanten die het bevat. Drink wat voordat je gaat werken? Dit zal je helpen om veel sneller vet te verliezen. (Dit wordt niet aanbevolen voor mensen die lijden aan hoge bloeddruk.)
 3. Eet geen maaltijdvervangers of speciale dieetshakes. Deze werken slechts voor een paar minuten, waarna je je opnieuw hongerig voelt.
 4. Vervang gewone boter door olijfolie. Dit weerhoudt je ervan om veel calorieën te consumeren.Olijfolie bevat niet zoveel calorieën en dus vormt dit geen probleem om in je dieet te verwerken. Bovendien helpt het om je honger te verdrijven, waardoor je voor enkele uren niet opnieuw honger zal krijgen.
 5. Drink veel water. Dit helpt om je maag te vullen en je zal dus niet zo makkelijk honger krijgen. Extra voordeel: je blijft de hele dag gehydrateerd.
 6. Eet veel sla, maar doe dit in kleine hoeveelheden. Je kan hiervoor de bladeren in grote stukken snijden, zodat deze moeilijker te eten zijn. Hierdoor zal je er niet zo veel tegelijk van eten.
 7. Blijf in beweging. Fysieke activiteit is een van de beste manieren om gewicht te verliezen. Of je nu de trap op gaat, fietst of al wandelend naar je werk vertrekt. Wat beweging zal helpen om je gezondheid in optimale conditie te houden.
 8. Wanneer je een dagelijks een trainingsschema wilt volgen, verhoog je het beste pas je snelheid tijdens de laatste ronde. Dit zal helpen om je lichaam te reinigen van giftige stoffen en het zal helpen om stevige benen en billen te vormen.
 9. Matig de hoeveelheid voedsel die je dagelijks verbruikt. Het is waarschijnlijk dat je wat te veel eet. Probeer er achter te komen hoeveel je eet bij elke maaltijd en wat de hoeveelheid is die je eigenlijk beter zou eten, om zo gewicht te verliezen.
 10. Verzin je eigen ‘straf’. Wanneer je iets ongezonds verlangt, forceer jezelf met tien of meer squats of andere fitnessoefeningen. Dit zal het idee van iets verleidelijks te eten sneller uit je hoofd zetten dan je denkt.
 11. Vind je eigen inspiratie. Schrijf aanmoedigingen en verspreid deze over heel je huis. Dit zal je eraan herinneren dat je een kampioen bent en dat je niet moet opgeven wanneer je wordt geconfronteerd met snoep, dat al het harde werk dat je al achter de rug hebt anders teniet zou doen.
 12. In plaats van het drinken van frisdrank en verwerkte fruitsappen kan je watcitroen en eventueel wat stevia in water mengen. Dit drankje kan gemakkelijk elke andere caloriehoudende vloeistof vervangen. Bovendien zijn de antioxidanten in citroen essentieel voor de gezonde levensstijl die je wilt handhaven.

Vergeet niet dat het niet uitmaakt welk dieet je begint om gewicht te verliezen.Wat er echt toe doet, is je vastberadenheid om je levensstijl te veranderen!

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close