Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


2-Ingrediënten Gewichtsverlies Tonic die u elke ochtend moet drinken op een lege maag

0

Dit artikel onthult het recept van een verbazingwekkende natuurlijke drank die verbazingwekkende gezondheidsvoordelen biedt.

Deze drank helpt je om je afslankproces te verbeteren en je immuniteit te verbeteren. Bovendien kan het je veel meer gezondheidsvoordelen bieden, zoals kankerpreventie en een betere cel-gezondheid.
Het combineert de eigenschappen van twee fantastische superkrachten, appelciderazijn en rauwe honing.

Apple cider azijn- voordelen

Bloedsuiker regelen

Studies tonen aan dat appelciderazijn effectief de glucosespiegels in de bloedbaan verlaagt, met name wanneer het wordt ingenomen voorafgaand aan een vaste maaltijd. Daarom is het uiterst effectief in het geval van diabetes en pre-diabetes.

Gewichtsverlies

Appelciderazijn stimuleert effectief gewichtsverlies en helpt de spijsvertering. Het creëert een gevoel van verzadiging, en het elimineert de hunkering naar voedsel tussen de maaltijden.

Volgens studies verbeterde de consumptie van appelciderazijn bij een maaltijd het vetprofiel van laboratoriumratten met en zonder diabetes, wat betekent dat het zeer nuttig kan zijn in het geval van diabetes type 2.

Ruwe honing-voordelen

Anti-bacterieel

Volgens onderzoek beschikt het over krachtige antibacteriële eigenschappen en het bestrijdt microben en geneest wonden efficiënt. Eigenlijk is “honing van medische kwaliteit” in staat om antibioticaresistente bacteriën te bestrijden.

Antioxidant

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat rauwe honing verschillende gezondheidsvoordelen biedt, omdat het is geladen met verschillende antioxidanten (met name het ‘Millefiori’-type). Deze stoffen vertragen en voorkomen de beschadigde cellen en verminderen ook de kankercellen in de longen, prostaat en huid.

Tandheelkundige gezondheid

Ruwe honing is ook gunstig indien gebruikt in het geval van gingivitis, een tandvleesaandoening die leidt tot verschillende symptomen zoals bloedend tandvlees, rood en gevoelig tandvlees, slechte adem, losse tanden en pijn bij het kauwen. Het kan de gewone gingivitis-therapie eigenlijk vervangen door antibiotica.

Daarom biedt de combinatie van rauwe honing en appelazijn vele gezondheidsvoordelen en voor het beste resultaat moet u het op de lege maag in de ochtend gebruiken.

In feite activeert de eerste hap van het ontbijt de maag en bereidt het voor om het binnenkomende voedsel af te breken met het krachtige maagzuur.
Aan de andere kant, als u dit drankje vóór het ontbijt consumeert, zal de maag geen overtollig maagzuur vrijmaken en zal het uiteindelijk in uw darmen worden opgenomen. Bovendien zal het de spijsvertering aanzienlijk verbeteren.

Zo maak je het:

ingrediënten:

1 eetlepel appelciderazijn
1 eetlepel rauwe biologische honing
1 kop water

instructies:

Meng de ingrediënten in een glas en drink dit drankje 20 minuten voor het ontbijt.

Aanvullende tips:

Voordat u besluit dit drankje elke dag in te nemen, dient u uw arts te raadplegen, omdat dit een invloed kan hebben op de botdichtheid en de kaliumspiegel in het lichaam. Daarom is het raadzaam om de juiste en veilige hoeveelheid te vinden die geschikt is voor uw lichaam. Voor degenen die gevoelig zijn voor appelciderazijn, probeer biologisch selderijsap.

Zorg ook voor een cardiotraining zoals joggen of hardlopen, omdat het een uitstekende cardiovasculaire oefening is om vet te verbranden, en als je hard rent of jogt, verbrand je nog meer calorieën.

Bronnen:

www.sciencedirect.com
www.nlm.nih.gov
www.hsph.harvard.edu
www.sciencedirect.com
onlinelibrary.wiley.com
www.healthline.com
lup-tup.com
www.boundless.com
www.mnwelldir.org

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close