Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


20 redenen waarom Japanse vrouwen slank blijven en er niet oud uitzien

0

Japan, in het Japans uitgesproken als “Nippon” of “Nihon”, is een eilandnatie in de Stille Oceaan voor de kust van het vasteland van Azië, bestaande uit ongeveer 6.900 eilanden.

De meest prominente en dichtbevolkte eilanden onder hen zijn Honshu, Hokkaido, Shikoku en Kyushu, die 97% van het land uitmaken. Er zijn 47 prefecturen met een totale bevolking van 127 miljoen (11e in de wereld) op deze eilanden.

Hoewel 73% van het land bergachtig is, woont een meerderheid van de mensen aan de kust, dus het is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld.

De vroege Japanse cultuur werd grotendeels beïnvloed door China. Tijdens het Edo-tijdperk voerde het een strikt isolationistisch beleid, dus sloot het zijn deuren voor alle relaties met de buitenwereld en slaagde erin om een ​​afzonderlijke Japanse cultuur te cultiveren.

Het heeft deze praktijk echter na de val van dat tijdperk in 1868 teruggedraaid en culturele praktijken van over de hele wereld overgenomen. Er zijn twee hoofdreligies in Japan: Shinto, een Japanse religie en boeddhisme, dat in de 6e eeuw uit China werd geïmporteerd.

De Japanse cultuur is al eeuwen een inspiratie voor andere culturen, omdat hun levensstijlkeuzes hen tot de mensen met de hoogste levensverwachting op aarde maken. Japanse vrouwen zijn ongelooflijk jeugdig, slank, gezond en delicaat.

Japanse mensen hebben de neiging om hun land een betere en efficiëntere plek te maken, en ze zijn allemaal toegewijd aan verbetering, gezondheid en efficiëntie.

Manieren zijn essentieel onder de Japanners. In Japan begroeten mensen elkaar door te buigen, en een boog kan variëren van een kleine knik van het hoofd (casual en informeel) tot een diepe buiging in de taille (wat respect aangeeft). Aan de andere kant is handen schudden in Japan ongebruikelijk.

Als u uit eten gaat, hebben veel restaurants een mix van zowel westerse tafels en stoelen als lage traditionele tafels, waar het gebruikelijk is om op een kussen te zitten. De meeste soorten Japanse maaltijden worden gegeten met stokjes, en deze moeten tegen het einde worden gehouden, niet in het midden of voorste derde deel.

Bovendien is het niet gebruikelijk om in Japan een fooi te geven, maar je moet in plaats daarvan ‘gochisosama deshita’ (‘bedankt voor de maaltijd’) zeggen.

Geschenken geven is een gemeenschappelijk onderdeel van deze cultuur en verschillende soorten geschenken worden bij verschillende gelegenheden gegeven. Een interessante nieuwsgierigheid is dat geschenken in sets van 4 meestal worden vermeden, omdat het woord voor ‘vier’ hetzelfde wordt uitgesproken als het woord voor ‘dood’.

De Japanse cultuur is oud, divers en goddelijk en heeft andere mensen door de geschiedenis heen gefascineerd. Van dieet tot festivals, sport tot mode, de cultuur is altijd aanwezig, zowel in het land als in de verte.

Het heeft honderden algemeen waargenomen tradities die verband houden met ceremonies, rituelen, feestdagen, feesten, zaken, religie, beleefdheid, etiquette en het leven in het algemeen.

Daarom hebben we besloten om deze geweldige cultuur een beetje dichterbij te brengen, dus bekijk de volgende 20 cruciale levenscomponenten:

1. Eten onderweg is een grote nee-nee

Het Japanse volk vermijdt onderweg eten en vindt het onbeleefd. Eten is een heilige tijd in Japan, gebruikt om het lichaam bij te tanken en energie te geven, zodat ze altijd gaan zitten en zich concentreren op voedsel.

2. Gezonde kookmethoden

Over het algemeen zijn er vier belangrijke kookmethoden in de Japanse keuken: agemono, vergelijkbaar met frituren, maar gebruikt gezonder beslag zoals tempura, mushimono, stomen; nimono, kokend; en yakimono, wat een vorm van grillen is.

3. Thuis koken

Door thuis te koken, verlagen Japanners de hoeveelheid ongezonde, onverzadigde vetten en koolhydraten en voorkomen zo verschillende gezondheidsproblemen. Hun voeding is rijk aan onbewerkte voedingsmiddelen, rijk aan vitamines en mineralen.

4. Groene thee

Dit is de gezondste drank ter wereld, met tal van medicinale eigenschappen, omdat het rijk is aan voedingsstoffen en antioxidanten.

De consumptie ervan bestrijdt ontstekingen in het lichaam, helpt gewichtsverlies, helpt de spijsvertering, reguleert de lichaamstemperatuur, verlaagt cholesterol en hoge bloeddruk en verbetert de geestelijke en hartgezondheid.

5. Zeevruchten

De Japanse keuken is rijk aan zeevruchten en verschillende soorten inktvis, vis, octopus, paling en schelpdieren, toegevoegd aan sushi, salade, curry en tempura.

Zeevruchten zijn rijk aan voedingsstoffen, eiwitten, vitamines en mineralen zoals B- en D-vitamines, omega-3-vetzuren, maar bevatten weinig verzadigde vetten.

Daarom verlaagt het het risico op cardiovasculaire gebeurtenissen zoals aritmie, beroerte en hartaanval, verlicht het pijn door artritis, vermindert het risico op leeftijdsgebonden maculaire degeneratie, behandelt het depressie en ondersteunt het een goede hersengroei bij baby’s en kinderen.

6. Wasabi

Deze plant wordt vaak toegevoegd aan maaltijden en traditionele recepten en is populair als specerij voor sashimi en sushi.

Wasabi bevat weinig calorieën en verzadigde vetten, maar bevat veel vezels en eiwitten, evenals zink, calcium, magnesium, fosfor, ijzer en natrium, en vitamine A, C en B. Het kan bepaalde soorten kanker voorkomen, verbetert de spijsvertering en darmgezondheid, en regelt lichaamsgewicht.

7. Kleinere porties

Tijdens de maaltijden passen de Japanners de uitdrukking “ichiju-sansai” of “één soep, drie kanten” toe. Een typische maaltijd bevat basisvoedsel zoals rijst of noedels, een hoofdgerecht zoals vis, kip, varkensvlees of rundvlees, en een bijgerecht zoals ingemaakte groenten en misosoep.

Het eiwitgedeelte heeft de grootte van de palm. Voor groenten is één portie ter grootte van een vuist voldoende en voor salades twee porties ter grootte van een vuist.

8. Gefermenteerde voedingsmiddelen

Deze voedingsmiddelen, zoals zuurkool, kimchi, yoghurt, tempeh, augurken en misosoep, evenals gefermenteerde dranken zoals kefir en kombucha, bevatten veel nuttige enzymen, B-vitamines, vitamine C en A, omega-3-vetzuren en probiotica en ondersteunen de gezondheid op verschillende manieren.

Ze behandelen verschillende aandoeningen en ziekten, waaronder colitis ulcerosa, het prikkelbare darm syndroom, allergieën, diabetes, obesitas, cognitieve functie en zelfs psychische aandoeningen.

9. Lopen

Japanners lopen het liefst in overvolle steden om verkeersopstoppingen te verminderen, en het wordt ook beschouwd als een boeddhistisch ritueel.

Deze eenvoudige oefening kan de conditie van het hart en de longen vergroten, het risico op hartaandoeningen en beroertes verlagen, hoge bloeddruk behandelen, cholesterol verlagen, spier- en gewrichtspijn verlichten en diabetes behandelen.

10. Geluk

De Japanners hebben een belangrijk concept, ikigai genaamd, verdeeld in twee woorden, iki wat leven betekent en gai wat waard betekent. Het gaat over een gevoel van zelfvervulling en geluk dat van binnenuit komt, over wat vreugde in het leven brengt.

De Japanse cultuur beschouwt het vermogen om hoopvol te zijn tegenover obstakels ook als onderdeel van een staat van geluk. De Japanners leren zich bewust te zijn van wat hen gelukkig en tevreden maakt in het leven, en dit zorgt ervoor dat ze er jonger uitzien.

11. Lichamelijke activiteit

Japanners worden vaak langzamer omdat ze constant actief zijn, lopen of fietsen naar school en werken, langdurig zitten vermijden, veel wandelen, joggen naar de sportschool en zelfs marathons lopen.

12. Vechtsporten

Vechtsporten zijn een manier van leven en spirituele praktijk in Japan. Daterend uit 23 voor Christus, werden ze traditioneel uitgevoerd door samoerai krijgers vanwege de beperking van wapens door andere leden van de samenleving.

Ze kunnen verschillende stijlen hebben, Aikido, Laido, Sumo en Karate. Ze zijn een totale lichaamstraining die elke spier in het lichaam gebruikt en het uithoudingsvermogen, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht verhoogt. Bovendien leren vechtsporten moraal, waarden en focus, en verbeteren ze het humeur.

13. Warmwaterbronnen

Ook bekend als onsen, deze baden zijn erg populair in Japan. Er zijn verschillende warmwaterbronnen, te onderscheiden door de mineralen die in het water zijn opgelost.

Ze bieden ontspanning en genezing, verlichten pijn, behandelen huidproblemen, verminderen stress, stimuleren de bloedcirculatie, bevorderen slaap en meer.

14. Gezonde desserts

Japanners eten desserts om het gehemelte na een maaltijd te reinigen en op te frissen, dus ze bevatten weinig suiker en zijn rijk aan fruit, rijst en zoete bonen. Populaire dessertkeuzes zijn mokka, fruitsandwiches, meringue-koekjes met groene thee en pompoen- of pompoentaart.

15. Stressmanagement

Stress kan leiden tot verschillende slopende lichamelijke aandoeningen, met name hartaandoeningen en -problemen, obesitas en diabetes type 2.

Daarom gaan Japanse vrouwen met stress om door hun vrije tijd optimaal te benutten, deel te nemen aan gemeenschapsevenementen, excursies te maken en te winkelen, en dus minder stress.

16. Land

Er zijn duizenden hectaren ongerepte natuur waar je ook kijkt in het land, en de hele natie koestert een vriendelijke kijk op de natuur.

Kinderen leren in harmonie met de natuur te leven en er een respectvolle relatie mee op te bouwen. Mensen maken vaak ontspannende natuurreizen om stress te verlichten en de geest te kalmeren.

17. Een universeel gezondheidszorgsysteem

In Japan beschouwt de overheid gezondheid als een prioriteit, dus elke persoon in Japan heeft zijn gezondheidszorg volledig gedekt door de staat. Omdat de gezondheidszorg gratis is, gaan ze naar regelmatige controles en controleren ze hun gezondheidstoestand.

18. Regelmatige sociale bijeenkomsten

Mensen in Japan brengen veel tijd door met hun vrienden en gaan vaak uit, ondanks hun drukke schema’s. Regelmatige sociale bijeenkomsten houden mentale behendigheid hoog, dus bijna niemand lijdt aan dementie of aan leeftijd gerelateerde psychische aandoeningen.

19. Huidverzorgingsroutines

Japanse vrouwen staan ​​bekend om hun mooie, onberispelijke, jeugdige huid, die vooral het gevolg is van hun unieke huidverzorgingsroutines.

Hygiëne is cruciaal in de Japanse cultuur, dus het is belangrijk om de huidporiën schoon te houden. Ze voeren ook gezichtsmassages uit en gebruiken natuurlijke oliën om de huid te behandelen.

20. Productiviteit op het werk

Hard werken is iets om trots op te zijn in Japan. Een productieve werknemer wordt beloond en geprezen voor zijn bijdragen. De salarissen zijn hoog, dus mensen hebben het gevoel dat ze inspanningen investeren en het loont, en dit stimuleert op hun beurt hun hele economie en industrie.

Bronnen:

medical-news.org
www.globalizationpartners.com
www.kwintessential.co.uk

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close