Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

3 ingrediënten in je koffie, 7 dagen lang en de kilo’s vliegen eraf!

0

Ook al is je gewicht maar een getal, zou niemand het erg vinden om wat van dit getal af te halen – helemaal gedurende de warmere periodes. Het proberen van verschillende diëten in een korte periode is geen pretje, ook zullen de resultaten dan ook weer sneller verdwijnen. Maar gelukkig is dit niet de enige methode om van dat vervelende lichaamsvet af te komen.

Als je 3 speciale ingrediënten mixt met je koffie en dit 2 keer per dag drinkt, zal je lichaam zijn het vermogen tot vet verbranden gigantisch vergroten. En aangezien deze ingrediënten bijna bij iedereen thuis te vinden zijn, kunnen we dit oprecht een huismiddeltje noemen die echt werkt.

Het drinken van koffie heeft verscheidene voordelen, en buiten het feit om dat het vol antioxidanten zit kan koffie de stofwisseling aanzienlijk versnellen. Maar als je deze ingrediënten aan je koffie toevoegt, zul je het perfecte vet verbrandingsdrankje hebben.

Meng deze 3 ingrediënten en roer ze door je koffie heen.(In de avond kun je de koffie vervangen door een kopje heet water, als je niet de hele nacht wakker wil liggen).

– 2 theelepels honing
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel kokosolie

Volgens voedingsdeskundige David Wolfe, verbrand je lichaam door het consumeren van dit drankje al vet binnen een week. En hier is waarom:

Honing

Honing bevat suiker, waar je op het eerste gezicht van zult zeggen dat het zeker niet zou helpen bij het verliezen van gewicht. Maar een feit is dat honing een lagere glycemische index waarde heeft dan suiker, en dat dit de energie consumptie bevorderd, zo schrijft LiveStrong.com. Honing word geregeld gebruikt in gezonde drankjes omdat het een natuurlijke zoetstof is met vele voordelen.

Kaneel

We weten al lang dat kaneel goed voor onze gezondheid is. Maar wat niet veel mensen weten is dat kaneel ook een effect heeft op de stofwisseling. Kaneel verlaagt het bloedsuikerspiegel, wat het hongergevoel onderdrukt. Verder verhoogt het de lichaamstemperatuur en geeft dit een boost aan je stofwisseling, waardoor dit een natuurlijke vetverbrander wordt.

Kokosolie

Kokosolie wordt minder snel door het lichaam opgeslagen als vet, dan andere oliën waarmee we normaal gesproken koken, daarom word ons ook vaak aanbevolen om met kokosolie te koken. Als het lichaam kokosolie moet verwerken, zorgt dat ervoor dat er warmte vrij komt die ervoor zorgt dat je meer vet gaat verbranden.

Volgens David Wolfe zou je met deze ingrediënten je stofwisseling kunnen versnellen. En als je dit 2 keer per dag drinkt zonder meer te gaan eten, dan zou je al resultaat moeten zien na 7 dagen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close