Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


4 oefeningen voor een steviger, vlakkere buik na je 40e

0

Wanneer je de leeftijd van veertig bereikt, wordt het moeilijk om je lichaam bij te houden. Het punt is dat je lichaam anders reageert op dieet en trainingen. Je verlangen en hard werken kunnen echter wonderen verrichten. Volg gewoon je dromen om het perfecte lichaam te bereiken!

De buik is een van de probleemgebieden voor vrouwen na 40 jaar. Je buik mooi houden na 40 is niet alleen moeilijker, het kan ook pijnlijk zijn als je gezondheidsproblemen hebt die je verhinderen alle bewegingen te doen die je moet doen voor een plattere buik .

Dat is de reden waarom we Pilates-bewegingen hebben ontworpen die je kunnen helpen om een stevigere en plattere buik te krijgen. Deze 4 bewegingen strekken je nek en rug uit terwijl je je kern bouwt. Om deze oefeningen uit te voeren hoeft je hoofd, nek of schouders niet op te tillen. Onze Pilates-workout bevat oefeningen zoals Roll Down, Inverted V-Plank, Plank en Single Leg-liften.

Als je echter perfecte resultaten wilt bereiken, vergeet dan niet om deze training te combineren met een goed dieet. Probeer voedingsmiddelen te combineren die eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten bevatten. Drink voldoende water om je lichaam gehydrateerd te houden.

Je moet deze oefeningen 3 tot 5 keer per week, gedurende 6 weken, uitvoeren. Werk hard en je krijgt wat je verdient! Welnu, scroll naar beneden om te zien hoe deze bewegingen worden uitgevoerd!

1. Roll Down

WjTD7L

2. Inverted V-Plank

eedd8b8075ff1fd5_PikePlank

3. Plank

Exercise-16-Walking-Plank-1

4. Single Leg Lift

SingleLeg-HipLift

 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close