Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


4 verbazend makkelijke stoel-oefeningen om buikvet te verbranden!

0

Stel, je wilt sterkere buikspieren en een mooie platte buik, maar je bent geen fan van sit-ups, die je iedere ochtend tientallen keren moet herhalen? Hier is een veel effectievere manier om resultaat te boeken. Ook voor mensen die uit zichzelf geen grote sporters zijn.

Wist jij dat er manieren zijn om je buik plat te krijgen door gebruik van een stoel? Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch zijn er meerdere oefeningen die heel effectief zijn dankzij het gebruik van een simpele stoel.
Ben jij klaar om af te rekenen met ongewenst buikvet? In dit artikel zetten we de beste stoel-oefeningen voor je op een rij.

knee-pull-ins
1. Knee Pull-ins
Dit is een krachtige oefening tegen buikvet. Ga op een stoel zitten met de ruggengraat recht en ontspannen schouders. Je handen kun je aan de zijkant van de stoel plaatsen ter hoogte van je heupen. Til je voeten op en breng je knieën richting je borst. Houdt deze positie 5 seconden vast en laat je benen dan weer zakken tot de begin positie.

body-raises

2. Body raises
Om deze oefening goed uit te voeren ga je achter de stoel staan met je handen op je rug. Buig je knieën en buk zodat je handen naar de stoel wijzen zoals op de onderstaande foto. Daarna kom je weer terug naar de begin positie.

leg-lifts
3. Leg lifts
Deze oefening is zeer effectief en makkelijk uit te voeren. Ga recht op de stoel zitten met je armen op de rand van de stoel. Til je voet omhoog tot deze recht vooruit wijst zoals in de onderstaande foto. Blijf een paar seconde in deze positie en laat je been dan weer zakken. Doe vervolgens hetzelfde met je andere been.

stoel-plank-2
4. Stoel plank
Dit is een variatie op de normale plank. Neem de plank positie aan en leun met twee armen tegen de stoel. Het is belangrijk om de rug recht te houden en je armen gestrekt. Houdt deze positie 30 seconde vast en probeer het daarna steeds iets langer vol te houden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close