*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


5 geheimen van mensen die zonder moeite slank blijven

0

Je hebt van die mensen, die eten taart op elk feestje en werken minstens drie gangen naar binnen in een restaurant. Van diëten hebben ze nog nooit gehoord en toch zijn ze zo dun als een rietje. Hoe doen ze dat? Onderzoekers van Cornell University bestudeerden een groot aantal slanke mensen en noemen vijf goede gewoontes.

1. Ze nemen een ontbijt
96 procent van de slanke dennen in het onderzoek neemt elke ochtend een ontbijt. Eerder studies toonden aan dat wie het ontbijt overslaat, te veel eet bij de lunch en langzaam aankomt.

2. Ze bewegen
42 procent sport minstens vijf keer per week. De endorfines die vrijkomen tijdens het sporten zorgen ervoor dat je verleidingen beter kunt weerstaan. Bovendien mag je de calorieën die je verbrandt er allemaal weer bij eten.

3. Ze hebben een weegschaal
De helft van de ondervraagden weegt zichzelf minimaal één keer per week, zodat ze meteen in kunnen grijpen als er een paar grammetjes bijkomen. Uit ander onderzoek blijkt dat dagelijks wegen helpt om af te vallen of op gewicht te blijven.

4. Ze leggen zichzelf geen beperkingen op
Slanke mensen luisteren naar hun lichaam. Hebben ze genoeg gehad dan stoppen ze met eten. Ze eten bovendien kwalitatief hoogstaand voedsel en koken vaak thuis. Dit leidt allemaal tot een gezonder leven.

5. Ze eten mindful
Verreweg de meeste respondenten volgen nooit een dieet, maar zijn zich wel bewust van wat ze eten. Ze stoppen niet gedachteloos een pak koekjes naar binnen, eten niet uit verveling of als ze geen honger hebben.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close