*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


5 kruiden die je moet kennen als je last hebt van een hoge bloeddruk

0

Tegenwoordig hebben zeer veel mensen last van een hoge bloeddruk. In de Verenigde Staten alleen al, lijden maar liefst 70 miljoen volwassenen aan deze aandoening.

De conventionele manier om hoge bloeddruk te behandelen, bestaat uit geneesmiddelen zoals diuretica, bètablokkers, angiotensine II receptor blokkers (ARB’s), calciumkanaalblokkers (CCB’s) en angiotensine converterend enzym-remmers (ACE).

Deze geneesmiddelen veroorzaken echter diverse bijwerkingen en kunnen de symptomen van de aandoening verergeren.

Er zijn echter ook natuurlijke kruiden die op een veilige en effectieve manier kunnen helpen bij de behandeling van hoge bloeddruk en bovendien geen bijwerkingen veroorzaken.

Hier volgen 5 kruiden die je kunt gebruiken om een hoge bloeddruk te verlagen.

Hibiscus
In een onderzoek waar mannen van 30-65 jaar aan deelnamen, werd duidelijk wat de effecten van dit kruid op de behandeling van hoge bloeddruk zijn.

De mannen werden verdeeld in twee groepen. De eerste groep kreeg 250 ml hibiscus thee na het eten van een hartig ontbijt. De placebo groep dronk alleen water. Bij de eerste groep was sprake van een verbetering in de bloeddruk en ontstekingen ten opzichte van de placebo-groep.

Meidoorn
Sinds de 1e eeuw wordt dit kruid gebruikt om op natuurlijke wijze hart-en vaatziekte te bestrijden. Het is rijk aan flavonoïden die de bloeddoorstroming stimuleren, bloedvaten verwijden en de bloedvaten beschermen tegen schade. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het gebruik van meidoorn-extract gedurende 16 weken de bloeddruk aanzienlijk verlaagt.

Lindebloesem
Van lindebloemen wordt thee getrokken. Dit drankje wordt al jaren gebruikt als middel tegen angst. Het is rijk aan flavonoïden, vluchtige olie en plantenslijm, die ontstekingen kalmeren en remmen. Deze thee heeft sterke diuretische, antispasmodische en kalmerende eigenschappen.

Maretak
Het neutraliseert de bloedsuikerspiegel bij patiënten met diabetes en behandelt effectief cardiovasculaire aandoeningen. Bovendien kan dit kruid ook pijn als gevolg van reuma of artrose verlichten. Let er wel op dat je de bladeren gebruikt, omdat de bessen giftig zijn.

Duizendblad
Je kunt de stam, bladeren en bloemen van dit kruid gebruiken. Het is rijk aan flavonoïden. Duizendblad ontspant de spieren in de darmen en baarmoeder, verlaagt de bloeddruk en verhoogt de effecten van farmaceutische medicijnen.

Thee (recept)
Onderstaande thee bevat deze nuttige kruiden en biedt geweldige effecten bij hoge bloeddruk:

Ingrediënten:
– Maretak-1 deel
– Lindebloemen – 2 delen
– Meidoorn – 2 delen
– Duizendblad – 2 delen

Trek de thee van deze ingrediënten en drink het driemaal per dag. Na verloop van tijd zal deze thee je bloeddruk reguleren en naar een normaal niveau brengen.

Deel dit met je familie en vrienden op Facebook.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close