Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


5 Oefeningen om de ruggengraat schade ongedaan te maken die door zitten wordt veroorzaakt

0

Uit een onderzoek dat is gepubliceerd Annals of Internal Medicine van januari 2015, blijkt dat we meer dan de helft van onze wakende uren doorbrengen terwijl we iets doen – tv kijken, aan een bureau werken, enz.

Het onderzoek bevat gegevens van 47 onderzoeken gericht op sedentaire levensstijl en het effect ervan op de gezondheid. Er is een enorm verband tussen de tijd die je zit en het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2, hart- en vaatziekten, kanker en andere ernstige aandoeningen.

Zitten heeft een nadelig effect op uw ruggengraat, waardoor stijfheid en rugpijn ontstaat. Deze pijn beïnvloedt je fysieke conditie en je kunt niet rennen, sporten of andere activiteiten doen.

We geven je een paar eenvoudige oefeningen die je fysieke gezondheid herstellen, dus zorg ervoor dat je ze regelmatig doet. Er is geen betere manier om de pijn in je knieën en onderrug te bestrijden.

Brandkraan
Deze oefening kreeg zijn naam vanwege de manier waarop het je doet lijkt: op een hond die plast tegen een  brandkraan. Om dit te doen, moet je op handen en voeten gaan en een van je benen naar de zijkant toe hoog opheffen. Breng het terug en herhaal meerdere keren. Doe dit om de functie van uw wervelkolom te verbeteren en stabieler te zijn.

Beenschommelingen
Wil je je heupen wat losser maken? Deze oefening is geweldig voor jou. Sta stil en houd iets vast om je lichaam in balans te houden. Zwaai een been zo hoog als je kunt heen en weer. Ga met één been tegelijk naar de voorkant en de achterkant en schakel dan van links naar rechts. Je hebt ongeveer 15-20 schommelbewegingen nodig voor elke richting.

Grok squat
Grok-squats voorkomen stijfheid. Je zult je benen, rug en lies moeten strekken. Breng je lichaam in een gehurkte positie, en houd het op die manier voor een paar seconden. Je voeten moeten op de grond staan ​​en je rug moet recht zijn. Houd je squat zo laag als je kunt.

Glute bruggen
Deze oefening richt zich op je heupen, bilspieren en buikspieren en herstelt je beweging. Voer 5-10 herhalingen uit. Ga op je rug liggen en houd je knieën gebogen en je voeten op de grond. Verhoog je heupen, en houd je lichaam in een rechte lijn. Laat je lichaam zakken. Voeg een gewicht toe aan je maag of over je heupen voor extra effect.

Couch stretch
Je kunt het doen terwijl je tv kijkt. Leg een van je benen op de grond en plaats de andere op de bank. Zorg ervoor dat je knie en de achterkant van de bank elkaar raken. Buig je billen en buikspieren langzaam en breng je bovenlijf omhoog. Houd je lichaam even in deze positie en verwissel je benen.

Voer deze oefeningen regelmatig uit, vooral als je te lang zit. Je moet ook meer lopen en niet het grootste deel van je tijd op de bank doorbrengen. Neem de trap en blijf weg van de lift.

Bronnen:

Herbs Info

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close