Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

5 stoel oefeningen die je buikvet verminderen terwijl je zit!

0

Er zijn vele arbeidsplaatsen die lange uren van zitten vereisen en als we de tijd die we thuis zitten toevoegen, lijkt het erop dat het leiden van een sedentaire levensstijl heel moeilijk is om te vermijden vandaag de dag. Daarom stellen we het uitvoeren van de volgende geweldige stoel oefeningen voor, om je te helpen in vorm te blijven tijdens het zitten!

Zoals blijkt uit de statistieken, heeft de gemiddelde westerling slechts 4 uur vrije tijd per dag en het grootste deel ervan zitten we op Facebook of andere sociale media, kijken tv , of doen we andere soortgelijke ‘activiteiten’ waarbij we de hele tijd zitten.

Bovendien laten ze ook zien dat de gemiddelde westerse moeder slechts 36 minuten vrije tijd per dag, met vermelding van dit gebrek aan tijd hebben werkende moeders gee tijd om naar de sportschool te gaan of aan sport te doen in het algemeen.

Echter, uw excuus geen tijd hebben om te trainen zal niet langer worden aanvaard, omdat iedereen een aantal oefeningen kan doen thuis of op zijn minst proberen de volgende vijf geweldige stoel oefeningen te doen!

De volgende video bestaat uit vijf uitstekende en zeer eenvoudige stoel oefeningen, uitgevoerd door de populaire fitness trainer Denise Austin. Deze oefeningen kunnen gemakkelijk in het drukke dagelijkse schema van elke workaholic of werkende moeder worden ingepast.

Niettemin, afgezien van regelmatige lichaamsbeweging, wordt ook geadviseerd om altijd een gezond en evenwichtig dieet te volgen.

Trek minstens een half uur per dag uit om deze oefeningen uit te voeren en je zult al snel het lichaam krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close