Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


5 uiterst eenvoudige oefeningen om dubbele kin en nekvet kwijt te raken

0

Het is tijd om het strand klaar te worden! Dat omvat dat koppige kingebied. Volgens Livestrong zijn sommige mensen genetisch gevoelig voor het ontwikkelen van dubbele kin naarmate ze ouder worden, maar dat betekent niet dat je machteloos bent. Je richten op specifieke delen van je lichaam betekent niet harder werken, maar slimmer. Als u zich concentreert op belangrijke oefeningen die sneller resultaten opleveren, ziet uw gezicht er vanuit alle hoeken goed uit. Vergeet niet dat het nooit te laat is om de resultaten te krijgen die u verdient.

Bekijk deze vijf oefeningen waarvan is bewezen dat ze dat vervelende kingebied strakker maken. Neem voordat je begint even de tijd om op te warmen door je kin naar achteren en naar voren te bewegen. Allemaal losgemaakt? U bent klaar om te beginnen!

1. De pollepel
Begin je kinoefeningen met deze eenvoudige training. Open je mond wijd, buig je onderlip naar binnen en sluit je mond terwijl je je kaak naar voren trekt. Elke stap moet weloverwogen en langzaam zijn, zodat de kinspieren correct worden betrokken bij de oefening. Laat de spieren ontspannen voordat u doorgaat naar de volgende training. Maak de kaak los door uw mond voorzichtig te openen en te sluiten.

2. “Kiss” -plafond
Deze oefening is precies hoe het klinkt. Kantel je hoofd omhoog en strek je lippen in een kussende beweging. Hoewel de methode eenvoudig is, werkt het de nekspieren om aan te spannen en te versterken.

3. Raak de neus aan
De oefening “uw neus aanraken” is effectief bij het verlengen van de kinspieren. Doe dit door je tong uit te steken en je neus te proberen aan te raken. Plaats een vinger onder uw kin zodat u de spieren in deze positie kunt voelen strekken en afvlakken.

4. Weerstand
Maak gewoon twee vuisten en plaats ze direct onder je kin. Duw je kin op je vuisten en houd deze vijf seconden vast. Deze kleine hoeveelheid weerstand helpt het uiterlijk van een dubbele kin te verminderen.

5. Het perfecte ovaal
Iedereen wil de perfecte gezichtsvorm. Als je je gezicht wilt trainen om meer ovaal te zijn, probeer dan deze training. Draai je hoofd opzij en duw je kaak naar voren. Je zou de extensie van de kaak- en nekspieren moeten kunnen voelen. Wacht even. Draai je hoofd naar de andere kant en herhaal.

Bekijk onderstaande video om deze oefeningen in actie te zien:

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close