*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


5 X Vetverbranding 5 Gezonde ontbijten

0

Als het gaat om gewichtsverlies, is het ontbijt je beste vriend. Dat is wat mensen zeggen die al een aantal jaren zijn afgevallen en hun gewicht hebben behouden. Als je het ontbijt overslaat, heb je meer kansen om overdag grote hoeveelheden voedsel te eten. Elke ochtend kunt u genieten van de smaak van deze gezonde ontbijtideeën en tegelijkertijd vet verbranden.

-Eieren
Eieren worden nu beschouwd als waardevolle benodigdheden. Dankzij de eiwitten houd je de honger langer weg en deze eiwitten helpen je ook de hele dag door minder calorieën te consumeren. Tegelijkertijd zijn eieren gemakkelijk te bereiden en een relatief goedkoop product.

-Pindakaas
Onverzadigd vet, eiwitten en pindakaas met weinig suiker zorgen ervoor dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Smeer het op roggebrood of voeg 1-2 theelepels in ontbijtgranen toe.

-Bosbessen
Bosbessen zijn rijk aan vezels en bevatten niet veel suiker zoals andere vruchten. Bosbessen helpen je vooral om het vet uit je lichaam te smelten. Een onderzoek toonde aan dat bosbessen de groei van vetcellen tot 73% kunnen verminderen.

-Roggebrood
Eet roggebrood in plaats van tarwebrood. Een studie gepubliceerd in “Nutrition Journal” toonde aan dat mensen die roggebrood aten minder snel honger hadden dan degenen die andere soorten brood aten met dezelfde calorische waarde.

-Grapefruit
Grapefruit bleek uiterst effectief te zijn voor gewichtsverlies en het smelten van vet. Wees echter voorzichtig als u medicijnen neemt, want grapefruit kan de werking van enzymen die medicijnen afbreken, belemmeren en op die manier de prestaties beïnvloeden.

We hopen dat je al een aantal van deze gezonde ontbijtideeën wilt proeven en morgenochtend voeg je enkele van deze 5 gezonde producten toe die als echte vetverbranders op je menu staan.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close