*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


6 druppels van deze krachtige olie per dag zal buikvet elimineren

0

Om gewicht te verliezen, neem twee druppels van deze olie bij elke maaltijd. Neem niet meer dan deze hoeveelheid, omdat het negatieve bijwerkingen op je lichaam kan hebben.

Buikvet is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen en oorzaken voor chirurgie bij mannen, en vooral vrouwen, die dagelijks vechten in een poging om zich ervan te ontdoen.

Helaas, echter, als u uw dieet en dagelijkse gewoonten verwaarloost, is het gebied rond de buik een van de zwaarst getroffen, omdat het de neiging heeft om heel gemakkelijk vet te accumuleren, en die vervelende love handles te vormen die je anders slanke figuur ruïneren.

Afvallen is nooit een gemakkelijke taak en vereist een constante inspanning, vooral als je probeert om je op buikvet te richten.

Gelukkig zijn er veel manieren waarmee u zich ervan kunt ontdoen zonder toevlucht te nemen tot extreme maatregelen, zoals liposuctie.

Een alternatief dat zal helpen u natuurlijk slank te houden en uw lichaam te beschermen tegen een verscheidenheid van ziekten in de tussentijd is een krachtige olie die u thuis kunt maken met de eenvoudigste natuurlijke ingrediënten. Hebben we uw aandacht?

2-weight-lossKaneel olie om gewicht te verliezen en een platte buik te krijgen

Deze olie is vele jaren gebruikt als een alternatieve behandeling voor het genezen en voorkomen van diverse ziekten, en om de algehele gezondheid te verbeteren.

In eerste instantie werd het gebruikt voor medicinale doeleinden, maar later bleek het ook uitstekend geschikt om vet te verbranden, met name rond de buikstreek.

Haar populariteit in heel veel delen van de wereld is te danken aan het feit dat het een krachtige concentratie is die werkt om gewicht te verliezen, maar ook helpt bij de afvoer van gifstoffen, en het verwijderen van bacteriën en chemicaliën die een negatieve invloed kunnen hebben op uw gezondheid.

Andere voordelen die het vermelden waard zijn, het is in staat om de hersenen en geheugenfuncties versterken, terwijl het ook het immuunsysteem versterkt.

In aanvulling op dit alles, is kaneel olie ideaal voor mensen met diabetes of een hoge bloedsuikerspiegel, omdat het kan helpen de balans van de bloedsuikerspiegel te verminderen.

Vanwege alle voordelen en het gemak van de bereiding, is deze olie het proberen meer dan waard als een aanvulling op uw dieet en lichaamsbeweging routine om meer buikvet te verbranden.

Hoe maak je deze vet verbrandende olie?

3-cinnamon-oilOmdat het zo betaalbaar is, bestaat er is geen excuus om deze olie niet vaak te gebruiken.

Ingrediënten

1 kopje olijfolie
6 stokken kaneel
1 glazen pot, met deksel

Bereiding

Stap 1. Vul de kleine glazen pot met de kaneelstokjes.
Stap 2. Giet olijfolie over de stokken, om ervoor te zorgen dat ze volledig ondergedompeld zijn.
Stap 3. Plaats de pot in een warme ruimte van uw huis en laat het daar voor drie weken staan, af en toe roeren.
Stap 4. Als de aanbevolen drie weken zijn verstreken, zeef de olie in een andere container met behulp van gaas of een soortgelijk materiaal, en bewaar het op een koele, droge plaats.

Gebruik
Om alle voordelen uit deze olie te halen, is alles wat u hoeft te doen, twee druppels te consumeren, twee druppels bij elke maaltijd die u eet op de dag. Deze geringe hoeveelheid is voldoende om gewichtsverlies te bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat u nooit deze hoeveelheid in een dag mag overschrijden, omdat het negatieve bijwerkingen kan hebben. En voordat u start met kaneel olie, is het belangrijk dat u de volgende contra-indicaties te leest.

Contra-indicaties voor kaneel olie

Hoewel deze oplossing heeft veel voordelen biedt voor uw gezondheid en gewichtsverlies bevordert, moet een aantal ernstige bijwerkingen die kunnen optreden in bepaalde gevallen niet worden genegeerd.

– Mensen die lijden aan colitis of gastritis moeten deze olie met mate consumeren, want terwijl kaneel olie zeer nuttig kan zijn, kan het ook irriterend voor de spijsvertering zijn.

– Indien u een maagzweer hebt moet u de consumptie van alcoholische dranken voorkomen, omdat ze verdere irritatie van de maag en darmen kunnen veroorzaken.

– Vrouwen die zwanger zijn of van plan zijn zwanger te worden moeten zich ook onthouden van het drinken van alcohol in combinatie met deze olie, omdat het de bloedstroom kan stimuleren in het bekken en de baarmoeder omgeving, wat mogelijk bedreigend kan zijn voor een zwangerschap.

– Mensen die aan enige vorm van hart-en vaatziekten lijden mogen alleen deze olie onder de supervisie van een arts gebruiken, en moeten vasthouden aan kleine doses, omdat kaneel de hartslag iets verhogen
.
– Langdurig gebruik van kaneel olie en kaneel in het algemeen kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Als u het niveau van toxiciteit weet te bereiken, kan dit leiden tot braken en irritatie van de nieren.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close