*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


7 Bewezen oude methoden om alle negatieve energie uit je huis te verwijderen

0

Als je je de laatste tijd erg uitgeput voelt en je je in een vreselijke gemoedstoestand voelt en je kan het niet helpen, hoeveel je ook probeert, je bent hier op de juiste plek. Vandaag zullen we met je praten over de energie van antagonistische vitaliteit, waar mensen al eeuwen van weten. Desalniettemin hebben veel mensen het meestal toegeschreven aan verschillende doelen of het gewoon als sci-fi beschouwd. Negatieve vitaliteit kan echter een heel groot effect hebben en het kan van elementaire vreselijke vibes naar kwaadaardige elementen lopen. Als u een negatieve vitaliteit heeft, kan dit verschillende problemen veroorzaken.

Dit kan je zelfs van alle tevredenheid weghouden en zelfs kwalen veroorzaken. Toch kunt u deze problemen nog steeds weghouden als u de negatieve vitaliteit bij u thuis of in uw werkomgeving opruimt. Je kunt dit op 7 manieren doen. Laten we ze eens bekijken.

7 oude manieren om negatieve energie van huis te verwijderen

1. Verplaats de meubels
Je kunt de vitaliteit in de kamer vergroten als je gewoon een andere volgorde van het meubilair doet. op deze manier kun je ook de vitaliteit laten stromen en de negatieve energie uit laten stromen.

2. Verdrijf rommel
Negatieve vitaliteit is meestal te wijten aan de rommeligheid die je hebt. Als je thuis een puinhoop hebt, zal het erg moeilijk zijn voor de negatieve trillingen om te vertrekken.

3. Zout
Zout kan ook negatieve energieën doden, dus moet je een beetje rond strooien. Dit zal de vitaliteit van het huis schrobben en verbeteren.

4. Planten
Planten zijn perfect voor de zuivering van de lucht. Dit zal inspiratie en een rustige gemoedstoestand ondersteunen.

5. Fundamentele oliën
Je moet absoluut meer essentiële oliën zoals lavendel, wierook en patchoeli gebruiken om het huis van negatieve energieën te ontdoen.

6. Smirching Ceremonies
Smirchen is een praktijk die al lang bestaat door salie te consumeren om uit de slechte energie te komen. Je zou de witte wijsheidsoefening in een beweging tegen de klok in moeten doen.

7. Meditatie
Meditatie kan veel helpen met positieve vitaliteit en het helpt je om van negatieve gevoelens af te komen.

Dus, als je veel negatieve energieën om je heen hebt gevoeld, moet je zeker een aantal van deze methoden proberen. Ze zullen je veel helpen. Succes!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close