*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


7 Dagen – 7 Glazen: Een Krachtige Methode Die Buikvet Verbrand

0

Als je problemen hebt met het verbranden van het overtollige buikvet, wedden dat je al meerdere manieren hebt geprobeerd om het gewichtsverlies te helpen en te versnellen, maar geen of slechts een paar van hen werken echt.

Wel, we hebben de afslankdrank waar je van gedroomd hebt! Je zou de dag moeten beginnen met dit natuurlijke sap, en je zult al snel het koppige buikvet kwijt. En niet onbelangrijk, het smaakt geweldig!

Hier is hoe dit afslankende groene sap te bereiden:

1 stengel bleekselderij
1 komkommer
3 stukjes ananas
Een kopje peterselie

beschrijving:

Was de groenten en het fruit goed en snijd de komkommer in cirkels. Hak de peterselie en de bleekselderij fijn en mix alle ingrediënten in een blender. Mix totdat je de gewenste consistentie hebt.

Je moet dit sap drinken zodra je wakker wordt, op een lege maag, gedurende een week. Zorg ervoor dat je het niet later dan 15 minuten nadat je het hebt bereid, drinkt.

Na 7 dagen merk je enorme verschillen in de buikstreek!

De verbazingwekkende effecten van dit natuurlijke afslanksap zijn te danken aan de vele voedingsstoffen en de voordelige eigenschappen van de ingrediënten.

Selderij is ongelooflijk laag in calorieën, een kopje gehakte rauwe selderij bevat slechts 16 calorieën, en elke grote stengel bleekselderij heeft slechts 10 calorieën. Op dezelfde manier bestaan ​​komkommers meestal uit water en zijn ze gewichtsverliesvriendelijk, omdat een kop gesneden komkommers slechts 14 calorieën bevat.

Peterselie heeft milde diuretische eigenschappen die waterretentie voorkomen en overtollige vloeistoffen uit het lichaam verwijderen.

Merk echter op dat je voor de beste effecten en langetermijnresultaten een gezond dieet moet volgen, snoep en suiker moet vermijden en moet focussen op groenten en fruit. Je moet ook regelmatig beginnen met trainen, omdat het het gewichtsverlies helpt en tal van andere gezondheidsvoordelen biedt.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close