Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

7 Dagen, 7 Glazen: Een krachtige methode om snel buikvet te verbranden!

0

Te veel gewicht hebben is een echt probleem. De impact op de gezondheid is niet te overzien, om maar te zwijgen van het feit dat het de oorzaak kan zijn van een reeks ziekten, zoals diabetes en hypertensie. Mensen met overgewicht volgen meestal een streng dieet of kiezen zelfs voor liposuctie wanneer er geen alternatieven zijn.

Er is altijd een exit, en vaak is het veel eenvoudiger dan we denken. Waarom probeert u niet iets natuurlijks en zeer effectief? Als u gewicht wilt verliezen zonder uw gezondheid te schaden, hebben we goed nieuws voor u.

Vandaag laten we een recept zien dat zeer nuttig is. Begin de dag met dat sap, en het probleem van buikvet zal stoppen met je lastig te vallen. Bovendien smaakt het geweldig, en het belangrijkste is dat alle componenten gemakkelijk te vinden zijn.

Als het je doel is om je goed te voelen en in goede lichamelijke conditie te zijn, probeer dan aandacht te schenken aan wat je eet. Normaliseer uw rantsoenen, kies alleen gezond voedsel, gebruik meer fruit, groenten en volkorenproducten en sluit snoep en suiker volledig uit. En, natuurlijk, neem in dit dieet dit groene sap op om vet te verbranden.

Wat heb je nodig:

– Komkommmer (1)
– Annanas (3 stuks)
– Selderij (een stengel)
– Peterselie bladeren (een glas)

Bereiden:

Het eerste dat u moet doen is de groenten en fruit zorgvuldig wassen met veel koud water. Snijd de komkommer vervolgens in cirkels, snijd de selderij en peterselie in kleine stukjes. Voeg tot slot alle ingrediënten toe aan de blender. Meng tot het een homogeen mengsel is.

Hoe te gebruiken:

Drink dit sap ’s morgens op een lege maag. Voeg geen suiker of kunstmatige zoetstoffen toe. Drink het niet later dan 15 minuten na de bereiding, zodat het zijn nuttige eigenschappen niet verliest.

Dit geweldige sap is een rijke bron van vitamines. Drink het voor zeven dagen en vergeet buikvet. In een zeer korte tijd zult u het resultaat opmerken en zult u zich gezonder en sterker voelen. Afslanken met plezier is mogelijk.

Houd er rekening mee dat dit sap puur is, dus het langdurig gebruik ervan wordt afgeraden. Let goed op de reactie van het lichaam en bij eventuele onaangename reacties van het lichaam, stop met het gebruik ervan.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close