Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


7 huismiddeltjes voor droge hoofdhuid

0

Je hebt gekleed in een zwarte jurk of pak voor een formele gelegenheid en je hebt extra tijd gestoken om je haar te stylen en je make-up te doen, alleen maar om naar beneden te kijken en een sneeuwlaag op je schouders te zien. Helaas is het geen sneeuw. Je hebt roos en de hele wereld weet het nu.

Roos is eigenlijk heel gewoon en treft ongeveer 50 procent van de bevolking. Eerlijk gezegd, roos is niet verbonden met uw hygiëne, zoals veel mensen denken. Niemand weet de exacte oorzaak ervan, maar er bestaan ​​verschillende huismiddeltjes om het te bestrijden. Bekijk de 7 hieronder en zie welke echt werken.

1. Tea tree olie. Volgens de Mayo Clinic lijkt tea tree olie enige effectiviteit te bieden bij de behandeling van roos. Je moet jezelf van tevoren testen om te zien of je allergisch bent voor de olie, maar als je dat niet bent, kun je je eigen roosshampoo maken. Livestrong.com raadt aan om 10 druppels tea tree olie toe te voegen aan elke 240 ml shampoo. Hiermee kun je je favoriete shampoo gebruiken en tegelijkertijd een geweldige roosbestrijder maken.

2. Olijfolie. Een tijdelijke oplossing aanbevolen door WebMD is het aanbrengen van olijfolie op de hoofdhuid. Gebruik het spaarzaam zodat je geen vettig uitziend haar krijgt. Nadat de olie er een uur in is geweest, gebruik je een borstel met varkensharen om je hoofdhuid zachtjes te borstelen, los te maken en de roos te verwijderen.

3. Citroenen. Citroensap is een andere tijdelijke oplossing die werkt volgens Head & Shoulders. Helaas lost het het probleem niet permanent op, maar het kan een prima kortetermijnremedie zijn. Reader’s Digest zegt om dagelijks 2 eetlepels citroensap in je hoofdhuid te verwerken en het vervolgens uit te spoelen met 1 eetlepel citroensap verdund in 1 kopje water. Als je roos verdwenen is, kun je stoppen.

4. Aloë vera-gel. WebMD zegt dat aloë vera-gel aanwijzingen vertoont dat de onderliggende oorzaak van roos mogelijk wordt behandeld. U kunt de gel dagelijks rechtstreeks in de hoofdhuid wrijven tot de roos verdwenen is.

5. Zonlicht. Hoewel je constant hoort dat het krijgen van de zon slecht voor je is, deelt Medical News Today dat het krijgen van zonlicht op je hoofdhuid alles is wat je nodig hebt om roos te helpen verminderen of verwijderen. Een van de oorzaken van roos is het onvermogen van het lichaam om de dode huidcellen snel genoeg af te breken. Zonlicht lijkt te helpen met het proces. Overbelicht je huid niet, zodat je verbrandt, maar een klein beetje zon is goed.

6. Meditatie. Een andere eenvoudige oplossing waar velen misschien niet aan denken, wordt genoemd door de Mayo Clinic. Stress maakt eigenlijk het probleem van roos los. Het vinden van manieren om je stress te beheersen of te verminderen, helpt je het probleem te bestrijden. Neem een ​​diepe ademhaling, yoga of meditatie op.

7. Bier. Een nieuwe rage in de huisremedie-arena voor de behandeling van roos is je haar spoelen met bier. Head & Shoulders stelt dat een bierspoeling niets doet voor het verzorgen van roos. Een bierspoeling is goed voor je haar als je het haar glans of volume wilt geven, volgens FOX News; maar om van roos af te komen, wil je een andere route nemen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close