*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


7 tips voor meer energie!

0

Ook altijd last van vermoeidheid of een suf gevoel? Vervelend maar waarschijnlijk kan je een deel van de klachten heel eenvoudig verhelpen. Hieronder geef ik 7 tips voor meer energie.

Meer energie met deze 7 tips!

Duik er vroeg in!

Een cliché van format maar toch, een uur extra slaap geeft net zoveel energie als twee koppen koffie. Dit principe werkt echter alleen maar als je vroeger gaat slapen, niet door nóg langer in je bed te blijven liggen. Lang uitslapen maakt je slomer en verstoort je dag-en-nachtritme.

Zoek de zon op

De zon geeft je energie en maakt je gelukkig. Dit komt omdat je lichaam door zonlicht serotonine aanmaakt. Een tekort aan serotonine maakt je lusteloos en moe, daarom voel je je in de zomer waarschijnlijk fitter dan in de herfst en de winter. Dus nergens meer zin in? Uitgeblust? Ga naar buiten vanaf het zoning is en geniet zoveel mogelijk van die zonnestraaltjes. (Hier in Nederland of Belgie kan je misschien ook gewoon een vlucht naar het Zuiden boeken als het weeral eens aan het regenen is.)

Wordt compleet zen

Las even een hippie momentje in. Misschien vind je het belachelijk, maar probeer het toch maar eens. Mediteren wordt niet voor niets al eeuwen gebruikt voor het leegmaken van het hoofd en het verkrijgen van nieuwe energie. Ga rechtop zitten en sluit je ogen. Adem dan snel in en uit door je neus. Je borst moet hierbij als een soort blaasbalg snel en mechanisch op en neer bewegen. Voel je de positieve vibes al stromen?

Rechtstaand telefoneren

Moet je veel bellen voor je werk? Blijf dan voortaan wat vaker staan terwijl je belt. Je rekt hierbij je spieren en je ademhaling wordt dieper zodat zuurstofrijk bloed in je hersenen stroomt. Deze energie heb je hard nodig voor als je weer eens in de wacht wordt gezet.

Wake-up sport

Vijf minuten bewegen na het opstaan zorgt voor energie én dat je gedurende de dag twee keer zo veel calorieën verbrandt. En je hoeft daar echt geen topprestaties voor te leveren. Doe een paar push-ups of een paar buikspieroefeningen zodat je bloedstroom goed op gang komt. Een leuk alternatief is een bokswedstrijd tegen jezelf in de spiegel. Stoot minstens 100 keer om het echt te voelen.

Lach wat meer

Lachen is niet alleen een prima manier om je problemen te relativeren, je wordt er ook gezonder en scherper van. Niet alleen dat, niet lachen en altijd slechtgezind rondlopen heeft zelfs negatieve invloed op je humeur en energiepeil.

Doe eens een kuur

Als je alle bovenstaande tips al doet en je bent nog steeds vermoeid kan het gewoon zijn dat je wat extra vitamines nodig hebt. Je hoeft daarvoor heus geen chemische medicijnen te gaan nemen. Probeer eerst de alternatieven zoals superfoods of homeopatie.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close