*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


7 trucjes voor gewichtsverlies

0

We vertrouwen om af te vallen vaak op bepaalde activiteiten of methodes die in plaats van te helpen, de situatie juist veelal alleen maar erger maken en bovendien zelfs ernstige gevolgen kunnen hebben voor onze gezondheid.

Over het algemeen zijn mensen bereid een ontelbare hoeveelheid dingen te proberen die ze zullen helpen af te vallen. Vaak krijgen ze hierdoor te maken met een jojo-effect, waardoor ze hun algehele gezondheid riskeren. Bij een jojo-effect val je namelijk ongecontroleerd af en kom je daarna ook weer ongecontroleerd aan. Dit kan negatieve gevolgen hebben als striae, cellulite, slappe huid, spijsverteringsproblemen etc.

Wil je echt graag snel afvallen, raadpleeg dan het beste een deskundige die verstand heeft van endocriene regulatie. Ga niet zelf op zoek naar behandelingen bij verschillende praktijken en laat voorafgaand aan iedere behandeling altijd een bloedonderzoek doen om te bepalen of een dergelijke behandeling wel geschikt is voor jouw lichaam. Alleen zo zul je positieve resultaten behalen en voorkom je dat de behandeling een negatieve invloed heeft op je gezondheid. Je zult bepaald soort voedsel moeten vermijden om gewichtstoename te voorkomen of juist je consumptie van ander soort voedsel moeten verhogen in de hoop dat deze voedingsmiddelen de situatie niet zullen verergeren.

In extreme gevallen van obesitas of als je er simpelweg achter wilt komen welk soort voedsel je zou moeten vermijden om gewichtstoename te voorkomen, is het altijd belangrijk om een afspraak te maken bij een voedingsdeskundige.

Er bestaan ook een aantal tips die je kunnen helpen bij je doel om af te vallen, waar geen negatieve gevolgen voor de gezondheid aan verbonden zijn.Hieronder volgen een aantal trucjes die je kunnen helpen die extra kilootjes kwijt te raken.

7 trucjes om gewichtsverlies te bevorderen

1. Breng tijd door met mensen die een gezonde en actieve leefstijl hebben.Hierdoor zul je namelijk gemotiveerd raken om je eigen trainingsschema te maken en gezond te gaan eten.

2. Probeer in plaats van de lift te pakken met de trap te gaan en probeer dan in een wat sneller tempo te gaan. Hierdoor zal je cardiovasculaire systeem in optimale conditie blijven.

3. Als dit je lukt, ga dan regelmatig naar bed zonder veel te eten. Hierdoor zal je lichaam namelijk veel beter uit kunnen rusten en zal je ook gemakkelijker afvallen. Als je hier totaal geen zin in hebt, dan kun je natuurlijk ook gewoon een gezond avondmaal voor jezelf bereiden en deze zo vroeg mogelijk opeten.

4. Probeer kleine maaltijden te eten. Hierdoor raakt je maag namelijk gewend aan kleine hoeveelheden, waardoor je in het vervolg sneller vol zult raken.

5. Probeer om voor je ontbijt, lunch en avondeten een halve liter water te drinken. Dit brengt erg veel voordelen met zich mee.

6. Ga voor de spiegel staan en probeer te visualiseren hoe je wilt dat je lichaam eruitziet. Dit zal je namelijk mentaal helpen je aan je plan te houden om je doel zo snel mogelijk te bereiken.

7. Het lijkt misschien wat vreemd, maar het is natuurlijk hartstikke normaal en bovendien waar: een actief seksleven is erg goed voor het verbranden van calorieën. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je mentale gezondheid.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close