Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


8 Nachten Drankjes om de lever te ontgiften en vet te verbranden

0

Avonddranken zijn erg belangrijk voor het ontgiften van de lever. Zelfs de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) beweert dat de lever het belangrijkste orgaan is voor detox en het werkt optimaal tussen 1 uur en 3 uur ’s ochtends. U kunt dus bepaalde theeën en drankjes gebruiken voordat u naar bed gaat, wat kan helpen bij belangrijke lichaamsfuncties. Bovendien zijn ze ook erg goed voor het verbranden van vet.

De lever en ontgifting
Detox werkt het best terwijl we slapen vanwege het feit dat het lichaam dan begint met het opnieuw opbouwen en regenereren van de weefsels. We moeten er dus voor zorgen dat er de beste condities in het lichaam zijn zodat detox kan gebeuren. Een van de dingen die nodig zijn voor de ontgifting, is dat we slapen voordat de beste uren komen.

Ook is een ander ding dat we voldoende bloed en lichaamsvloeistoffen nodig hebben voor het proces. Op deze manier zal het lichaam niet veel schadelijke stoffen vrijmaken. Als je een goede ontgifting doet, zal dit leiden tot een gezond metabolisme, wat zal leiden tot het vrijkomen van gifstoffen en een snellere vetverbranding voor mensen die hun gewicht willen beheersen.

8 Nacht Drankjes om de lever te ontgiften en vet te verbranden

Daarom zijn we hier om u wat thee en drankjes aan te bieden die perfect zijn om te consumeren voordat u naar bed gaat en zij kunnen helpen met een betere werking van de lever.

1. Schizandra Bessen Thee
Je moet deze bessen in heet water zetten om een thee te maken die de lever tegen veel schadelijke tussenproducten in het ontgiftingsproces kan beschermen. In feite hebben heel wat onderzoeken aangetoond dat hepatoprotectieve vermogens van schizandra-bestanddelen hun lignaangehalte is. Bovendien kunnen ze ook een adaptoënische werking in het lichaam hebben en de functie van lichaamsprocessen helpen zonder paden buiten het normale bereik te vergroten of te verkleinen.

2. Haverthee
Je kunt een voedzame thee maken van havervlokken en zaden. Deze thee heeft veel vitamines, mineralen en eiwitten die aveins worden genoemd en die perfect zijn voor fase 1 en 2 van leverontgifting. Bovendien bevat het een ander kruid dat de geest kan helpen en de emoties in balans kan brengen.

3. Muntthee
Pepermunt is ook geweldig, vooral na een grote maaltijd ’s nachts. Het zal helpen bij het spijsverteringsproces vanwege het menthol en mentona-gehalte. Pepermunt zal ook voedselstagnatie overwinnen als een symptoom van te veel eten, wat kan leiden tot slaapstoornissen. Vanwege het feit dat de lever betrokken is bij het spijsverteringsproces, zal de munt perfect zijn om de lever te helpen met de spijsverterings- en ontgiftingsfuncties.

4. Rozenthee
De roos is erg handig voor een goede stroom van lever-energie vanwege het feit dat als je geen Qi-energie genoeg hebt, dit zal leiden tot depressieve toestanden. Dit zal op zijn beurt leiden tot slechte slaapgewoonten. Roze thee zal ook de beweging van het bloed in het lichaam bevorderen door de samentrekkende eigenschappen als gevolg van het hoge gehalte aan tannines, waardoor giftige stoffen worden geëlimineerd, en zorgen voor een goede doorstroming door de organen van ontgifting.

5. Lotus zaden
Dit zaadje is erg goed voor nachtthee. Het kan perfect zijn voor angst, stress en gedachten die ons ’s avonds laat houden. Het kalmeert de geest en helpt ook bij hartkloppingen. Je kunt er ook lavendel aan toevoegen om angst te verminderen en de zenuwen te kalmeren.

6. Citroenwater
Eén drankje dat echt wordt aanbevolen om de hele dag en nacht gedronken te worden, is heet citroenwater. Je kunt verse citroen in water persen of je kunt de citroenen snijden en ze toevoegen aan water. Als je ze toevoegt, zorg dan dat ze biologisch zijn. ‘S Nachts helpt het citroenwater je lichaam te zuiveren van gifstoffen uit het bloed. Onthoud gewoon dat het het beste werkt als het warm is.

7. De Jujube
Dit Chinese kruid voedt het leverbloed en is perfect voor detox en vetverbranding. Het zal ook helpen bij het kalmeren van de geest en het verlichten van de stress. Bovendien versterkt het de milt-pancreas die kan worden aangetast door een overbelaste lever die leidt tot een slechte spijsvertering van voedsel.

8. Kamille thee
Deze thee heeft een grote functie voornamelijk door de sesquiterpenlactonen die de lever helpen om zich voor te bereiden op de ontgiftingsroutes. Kamille heeft ook een zenuwwerking op het lichaam, dus het kan de zenuwen kalmeren en u helpen in slaap te vallen. Bovendien heeft het ook ontstekingsremmende eigenschappen die het lichaam helpen bij het ontgiften en hogere ontstekingsniveaus in het lichaam veroorzaken.

Om dit artikel af te maken, moet je weten dat het detoxproces veel vloeistof nodig heeft. Dus thee voor het slapen gaan kan veel helpen. Bovendien moet je goed slapen, zodat de organen goed kunnen functioneren. Probeer gewoon rond 23.00 uur te gaan slapen, zodat je vóór 1 uur in slaap kunt vallen. U kunt beginnen met het wijzigen van uw bedtijd met een uur en dit doen voor een week. Probeer het daarna nog een uur en bereik je doel geleidelijk. Houd er rekening mee dat veranderingen in voeding en levensstijl tijd kosten en je niet te hard moet pushen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close