*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


86-jarige gebruikt yoga om scoliose te behandelen en haar lichaam volledig te transformeren

0

In de afgelopen jaren heeft yoga een voortrekkersrol gespeeld in mindfulness en is een enorm voordelige training voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Maar in sommige gevallen is het de enige permanente genezer gebleken voor sommige gezondheidsproblemen.

Grootmoeder Anna Pesce had al lang last van de rugaandoening scoliose, en op 86-jarige leeftijd werd het zo erg dat ze beperkt was tot een rolstoel.

Scoliose is een veel voorkomende aandoening en betekent dat patiënten een prominente kromming in hun wervelkolom hebben. De aandoening treft meer dan 4 miljoen mensen in de VS, maar de wetenschap is nog steeds niet in staat om de exacte oorzaak van de ziekte te bepalen.

Hoewel de meeste patiënten een ruggengraatcorrigerende beugel of zelfs een operatie wordt aangeboden om scoliose te behandelen, is de belangrijkste genezer van deze aandoening oefening.

Nadat Anna Pesce voelde dat haar ruggengraat haar leven overnam, na een reis naar Wagener, SC om haar familie te bezoeken waar ze zoveel pijn had dat het haar plezier van tijd doorbrengen met haar geliefden overviel, wist ze dat ze iets anders moest doen om haar van haar pijn te verlossen.

Ze legde uit: ‘Ik heb alles geprobeerd: acupunctuur, een fysiotherapeut en een chiropractor zien. Je voelt je tijdelijk goed, maar (ik zou) snel daarna weer pijn hebben. ”

Na de mislukte pogingen tot een reeks verschillende therapieën om de last van permanente pijn te verlichten, stelde Anna’s dochter haar moeder voor aan Rachel Jesian, een yoga-instructeur en rugspecialist.

De twee begonnen snel samen te werken, leerden verschillende rekoefeningen en herstellende poses, en hielpen Anna. Na slechts een maand plezierige yoga kon Anna weer lopen.

Yoga-instructeur Rachel zei: “Na twee maanden was een andere grote mijlpaal dat Anna wist wat te doen wanneer de gebruikelijke pijnen voor haar zouden opkomen, bijvoorbeeld, als ze heuppijn had, ze op een stoel zou zitten en een enkel-tot-knie pose doen. ”

Rachel gebruikte vergelijkbare technieken die ze leerde van haar eigen uitdagingen met scoliose, waarover ze leerde van een massagetherapeut die haar vertelde dat een op yoga gebaseerde behandeling wonderen kon doen.

Rachel zei: “Ik moest vijf jaar een rugbrace dragen en ging elke week naar fysiotherapie, maar dit was het enige dat werkte.”

Sinds de wonderbehandeling voor de wervelkolom kan Anna zichzelf rondrijden en veel dingen doen die ze voorheen niet kon.

Yoga heeft bewezen door talloze onderzoeken om veel fysieke en mentale aandoeningen te behandelen die een meer traditionele behandeling niet heeft kunnen waar maken, van obesitas en hartaandoeningen tot stress en depressie. Vanwege dit, wenden veel meer mensen over de hele wereld zich tot yoga als een vorm van behandeling voor verschillen de aandoeningen in plaats van medicijnen te nemen en een behandeling te krijgen die de aandoening zelfs kan verergeren.

Anna beveelt zeker yogatherapie aan die wordt gegeven door een gekwalificeerde instructeur voor iedereen die een vergelijkbare aandoening heeft.

Bronnen:

Truth Theory

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close