Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


9 tekenen dat je moet detoxen en hoe je dat moet doen

0

Onze lichamen worden het hele jaar door blootgesteld aan vele chemicaliën. In feite, volgens The Hearty Soul, wordt de gemiddelde persoon blootgesteld aan 2,5 miljard pond giftige chemicaliën per jaar! Na verloop van tijd bereiken de gifstoffen in ons lichaam een ​​niveau dat kan leiden tot een aantal symptomen zoals gewichtstoename, vermoeidheid of verschillende andere kwalen.
We hoeven er echter niet bij stil te staan ​​en ons lichaam de gevolgen van onze omgeving te laten lijden. In plaats daarvan kunnen we ervoor kiezen om een ​​detox te doen. Dit proces is wanneer we onze lichamen van afval verwijderen. Laten we het eerst eens hebben over gemeenschappelijke signalen dat uw lichaam een ​​reiniging nodig heeft en daarna over de eenvoudige processen om dit te bereiken.

1.Hoofdpijn
Het is waar dat hoofdpijn kan worden toegeschreven aan een aantal problemen, zoals lage hydratatie of stress. Volgens Healthy Food House kunnen gifstoffen in het lichaam het centrale zenuwstelsel echter irriteren, wat resulteert in hoofdpijn.

2. Slechte adem / gele tanden
Gele tanden en chronische slechte adem kunnen een fysieke oorzaak zijn van een chemische opbouw in uw lichaam. Je lichaam kan op natuurlijke wijze chemicaliën ontgiften, maar omdat elke persoon uniek is, zijn sommige mensen in staat sneller en grondiger te ontgiften, volgens The Hearty Soul.

3. Vloeibare retentie
Wanneer gif niet uit je lichaam ontsnapt, kan het ervoor zorgen dat je lichaam niet goed werkt. Bijvoorbeeld, als je lichaam begint te zwellen of als je verstopte sinussen hebt, kan het volgens Dr. Sara Gottfried, MD, te veel chemicaliën in je systeem betekenen.

4. Spierpijn
Pogoon in het lichaam kan invloed hebben op uw spieren en gewrichten. Als je chronische pijn voelt en andere mogelijke problemen hebt uitgesloten, is het antwoord misschien gewoon dat je lichaam te veel toxines probeert aan te pakken.

5. Lage energie
Wanneer je lichaam te veel gifstoffen heeft, kun je extreme uitputting voelen die niet door rust kan worden afgeremd.

6.Slapeloosheid
Heeft u het moeilijk om in slaap te vallen en in slaap te blijven? Het zou kunnen betekenen dat je lichaam je vertelt dat het een detox nodig heeft. Volgens Healthy Food House kan het, wanneer gifstoffen zich opstapelen in je systeem, de bloedsomloop beïnvloeden, wat kan leiden tot slapeloosheid.

7. Overmatig buikvet
Koppig buikvet kan een schreeuw om hulp uit uw lever zijn. Volgens Save Our Bones, kan je buik er gezwollen uitzien of vasthouden aan vet als je lever gezwollen of niet functioneel is. Een veelbetekenend teken is wanneer vet in de bovenbuik verschijnt.

8.Oververhitten / zweten
Je lever zal vaak het eerste deel van je lichaam zijn dat je probeert te waarschuwen dat je moet detoxen. Symptomen zoals overvloedig zweten kunnen een aanwijzing zijn van uw lever dat uw hormonen uit balans zijn vanwege een overload aan gifstoffen in uw lichaam, volgens Save Our Bones.

9. Chemische gevoeligheid
Volgens Dr. Sara Gottfried, MD, als je gevoelig bent voor alcoholgebruik of als bepaalde geuren je angstig maken, kan het zijn dat je lichaam aangeeft dat je een detox nodig hebt.

Hoe een Detox te doen.

Als u de bovenstaande symptomen heeft, kunt u profiteren van een detox. Hier zijn een paar manieren waarop je dat kunt doen.

Epsom zout bad – The Healthy Food House geeft aan dat de verhoogde magnesiumconcentraties in Epsom-zout het ontgiftingsvermogen van het lichaam aanzienlijk kunnen verbeteren. Voeg 2 kopjes Epsom-zout toe aan een warm bad en week er driemaal drie keer per week in voor minimaal 15 minuten. Het artikel waarschuwt wel dat deze methode moet worden vermeden door diegenen die lijden aan een hartaandoening of hoge bloeddruk.

Eet groenten – Dr. Sara Gottfried, MD, geeft aan dat het eten van broccoli, kool en spruitjes een gezonde detox kan bevorderen en de oestrogeendominantie kan verminderen.

Green Tea – Healthy Food House beschrijft de voordelen van drie kopjes groene thee per dag. De antioxidanten in de drank helpen om te voorkomen dat vrije radicalen het lichaam overnemen.

Oefening – u moet minstens vijf keer per week trainen om de cardiovasculaire gezondheid te bevorderen en toxines te verwijderen door zweten.

Sauna – Volgens The Hearty Soul kan je lichaam drie keer per week driemaal zweten in de sauna om je lichaam te helpen bij het elimineren van gifstoffen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close