Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Afvallen? Deze oefeningen zullen je een smallere taille en heupen geven!

0

Pilatesoefeningen zijn uitstekend om vet te verbranden dat ophoopt op je taille, heupen en spieren. Hieronder laten we de beste zien! Over het algemeen hoopt vet vaak op rondom de taille, heupen en spieren. Dit probleem, dat veel voorkomt bij vrouwen, kan komen door erfelijkheid of slechte gewoontes. Als een gevolg daarvan hebben sommige personen een slechter zelfbeeld en/of fysieke gezondheidsproblemen, die ons op verschillende manieren kunnen beïnvloeden.

Om de ophoping van vet tegen te gaan, is er niet zo maar een simpele methode om goede resultaten te bereiken. We moeten ons bewust zijn van alle factoren die hier voor zorgen, zodat we het probleem kunnen verminderen en tevreden kunnen zijn met de resultaten.

Vandaag gaan we je een aantal pilatesoefeningen laten zien om vet, dat zich opgehoopt heeft op de taille, heupen en spieren, op een natuurlijke manier te verminderen, met spectaculaire resultaten.

Beenlift
Bij deze oefening is het belangrijk om geconcentreerd te zijn en goed te kunnen balanceren. Ga eerst op je zij liggen, ondersteun je hoofd met je arm en je benen gestrekt over elkaar.

Lift je been volledig gestrekt op. Span je buikspieren tijdens de oefening aan en buig je rug niet. Voor een andere positie moet je eerst je handen en knieën op de grond hebben. Strek je been uit, zodat het in een rechte lijn staat met je torso.

Doe twintig herhalingen voor beide posities, houdt elke herhaling vijf seconden vast en verander dan van been.

Schaar
Ga op je rug liggen en lift één been op terwijl de andere gestrekt en gelijk met de vloer is. Probeer je been zo ver mogelijk op te liften zonder dat je rug van de vloer komt. Lift je been tien keer langzaam op en doe daarna hetzelfde met de andere been.

Lateral kick
Voor deze positie moet je op je zij gaan liggen, met je elleboog gebogen om er voor te zorgen dat je je rug recht houdt. Beweeg je been gestrekt vanuit je heupen omhoog, wat helpt bij het balanceren en het beschermt je lende gebied. Probeer je heupen en je rug niet te bewegen. Het enige wat je beweegt is je been, volledig gestrekt.

Zeemeermin
Deze oefening is uitstekend om smallere heupen te krijgen, maar ook om de wervel te strekken. Ga om te beginnen met je benen naar de linkerkant gebogen op de vloer zitten. Houd je rug recht en span je buikspieren aan. Adem in en hef je rechterarm op. Strek deze langzaam uit en buig hem over je hoofd. Buig je torso rond de taille een beetje in dezelfde richting als je arm. Houd deze positie een paar seconden vast en ga dan terug naar je originele positie. Herhaal dit een paar keer en doe daarna hetzelfde voor de andere kant.

Boog
Deze oefening is goed voor je bilspieren, taille en benen. Ga om te beginnen op je buik liggen en strek je lichaam volledig. Buig vervolgens je benen en pak de buitenkant van je enkels vast met je handen.

Haal twee keer diep adem met je lichaam en heupen op de vloer. Probeer zoveel mogelijk te strekken terwijl je de positie vasthoudt.

Adem in terwijl je de boog aanspant, beweeg je benen naar achter en omhoog, hef de benen van de grond en probeer je armen zoveel mogelijk gestrekt te houden. Probeer je borst en hoofd omhoog te bewegen zonder dat je de spanning van de boog in je benen los laat.

Adem langzaam uit en laat beide weer op de grond zakken om een aantal seconden te rusten.
Herhaal de positie weer totdat alleen je buik je lichaam ondersteund. Probeer deze positie met een perfecte houding minimaal twintig seconden en maximaal één minuut vast te houden. Adem diep in zonder de controle te verliezen.

Laat je enkels los en beweeg je benen rustig weer naar de grond om de oefening te beëindigen. Strek je handen en rust.

Ga je deze oefeningen uitproberen, laat ons weten hoe het gaat. Vergeet ook niet dit bericht te delen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close