*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Afvallen door één minuut op dit punt bij uw oor te drukken

0

Dieetgrafieken, loopbanden, aerobics … soms wordt het een “pain in the ass” (en letterlijk in de meeste delen van het lichaam!) Om gewicht te verliezen, vooral als je een fijnproever bent en geen controle hebt over die chique verlangens van het eten van een cheesecake en een kipbroodje op willekeurige uren. Langzaam en geleidelijk verandert je hele trainingsroutine in een nachtmerrie. Welkom: acupressuur.

Het goede nieuws is dat, behalve het verminderen van misselijkheid, braken, lage rugpijn en hoofdpijn, acupressuur ook nuttig is bij het verliezen van gewicht.

Blijkt dat een eenvoudige techniek van acupressuur u kan helpen uw eetlust en honger onder controle te houden, terwijl u tegelijkertijd uw spijsvertering verbetert.

Het drukpunt in uw oor helpt de eetlust onder controle te houden. Je moet je vinger tegen de kaak plaatsen en je kaak op en neer bewegen. Zoek het punt met de meeste beweging in je kaak en druk er een minuut op.

Wanneer u druk uitoefent op dat specifieke punt, stuurt het een signaal naar de hersenen dat vervolgens reageert en helpt om honger te onderdrukken.

Hoe dan?

Spaar een paar minuten van uw voorwendende schema en plaats uw duim voor het driehoekige weefsel bij uw oor. Open en sluit nu je kaak en zoek een punt waar hij maximaal kan bewegen. Dat is het meest actieve punt tussen je oor en je kaak. Stop daar nu, druk minstens een minuut op dat punt en je bent klaar.

Combineer deze techniek met gezonde eetgewoonten en matige lichaamsbeweging en zie jezelf op natuurlijke wijze afvallen.

Bronnen:

scoopwhoop.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close