*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Afvallen met appelazijn

0

Appelazijn is in eerste instantie een handig hulpmiddel in de keuken maar meer en meer mensen gebruiken het nu ook voor heel andere dingen. Appelazijn is goed voor heel wat dingen, je haar wordt er mooier van, het is goed tegen acne én je kan er ook van vermageren.

Eén van de eigenschappen van appelazijn is dat je lichaam minder vetstoffen opneemt door het te gebruiken en daardoor val je dus af. Dit is geen dieet maar door dagelijks (gedurende een bepaalde periode) enkele lepels te nemen zou het al moeten werken. Hieronder staat hoe je het moet doen.

Vermageren met appelazijn

De bedoeling is van van ’s morgens op je nuchtere maag de appelazijn binnen te nemen. Het spul is heel zuur dus je doet best twee à drie eetlepels in een glas water en je drinkt het zo uit. De eerste dagen ga je hier zeker niet vrolijk van worden want de smaak is echt wel intens. Na een paar dagen ben je het gewoon en dan proef je het niet meer.

Ik heb het zelf ook gedaan gedurende twee maanden en ik kreeg er vooral een plattere buik van. Ik heb me laten vertellen dat je best werkt in periodes van twee maanden, dan er mee stoppen en later op het jaar nog eens een kuur.

Op internet heb ik ook nog een infographic gevonden met allerlei andere voordelen van appelazijn. Het is een gezond goedje dus je doet er zeker niks mis mee!

apple-cider-vinegar-uses

Als je echt niet kan wennen aan de smaak kan je ook appelazijn in pilvorm bestllen. Deze kan je allicht vinden bij de apotheker maar je kan het ook online bestellen.

Heb jij zelf al een kuur gevolgd en ben je vermagerd? (Of niet?) Laat het even weten in de commentaren!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close