*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Afvallen met citroen en groene thee

0

Is het mogelijk met groene thee en citroen af te vallen? Het antwoord hierop is simpel: JA! Groene thee en citroen hebben individueel ook al eigenschappen die helpen bij gewichtsverlies. Door ze te combineren creëer je een gezonde thee waarmee de kilo’s er extra makkelijk afgaan. Hoe dit precies werkt lees je hieronder.

Werking citroen en groene thee

Citroen en groene thee staan beide bekend om hun afslankende werking. Citroen werkt reinigend voor het lichaam, bevat zeer veel vitamine C en helpt de vetverbranding te ondersteunen. Groene thee geeft energie en stimuleert de vetverbranding nog meer. Door beide te combineren in één lekkere thee heb je een recept om gezond af te vallen.

Thee maken van citroen en groene thee blaadjes

Zelf thee maken van verse citroen en groene thee is heel eenvoudig. Zo maak je een theepot om lekker van te genieten. Zet het water op en wacht na het koken enkele minuten. Het water is ideaal gezien rond de 80 graden. Hiermee voorkom je dat de thee bitter wordt. Overgiet de groene thee blaadjes en laat de thee gedurende 3-5 minuten trekken. Pers het sap van een halve citroen uit en voeg dit toe aan de thee.

Tip: deze thee is ook erg lekker verfrissend om koud te drinken. Heb je thee over: giet het over in een kan en zet het in de koelkast. Een paar ijsblokjes toevoegen en je hebt een heerlijke zelfgemaakte ijsthee.

Andere recepten met citroen

Zoek je naar andere recepten waar citroen de basis in vormt? Lees dit volgende artikel Citroensapkuur recepten voor meer ideeën. Alle recepten zijn eenvoudig thuis te bereiden en helpen met afslanken.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close