*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Afvallen met of zonder lichaamsbeweging?

0

Als je wilt afvallen zonder lichaamsbeweging dan is afvallen moeilijk en is het moeilijker om het gewicht eraf te houden. Lichaamsbeweging kan een afvalperiode succesvol maken. Afvallen met lichaamsbeweging houdt ook de verloren kilo’s eraf en laat je je gewicht behouden als je eenmaal afgevallen bent. Elk jaar lopen er aan het begin van het nieuwe jaar mensen voor het eerst bij de sportschool naar binnen. Ze sluiten een abonnement af en gaan goed van start. Als januari voorbij is komt de helft al niet meer zo vaak langs. Tegen maart komt bijna niemand meer geregeld langs op de sportschool en heeft de lichaamsbeweging al weer opgegeven. Tot het nieuwe jaar weer van start gaat en alles weer opnieuw begint.

Het is een levensstijl

Lichaamsbeweging moet niet iets zijn dat je even doet tijdens het afvallen. Op deze manier kan het nooit goed werken. Het moet een onderdeel van je leven uitmaken. Iets dat je graag doet en graag blijft doen. Hiervoor hoef je ook niet direct een abonnement af te sluiten bij de sportschool of een hometrainer voor thuis te kopen. Lichaamsbeweging kan ook prima in de buitenlucht. Je kunt bijvoorbeeld wandelen of joggen. Door meerdere keren per week lichaamsbeweging te hebben kun je je metabolisme versnellen. Hiernaast voel je je ook energieker en is het goed voor de algehele gezondheid van je lichaam.

Wanneer geen lichaamsbeweging?

Lichaamsbeweging vlak na een maaltijd is niet goed. Het is dan beter om het voor de maaltijd te doen. Het gaat er immers om dat je vet verbrandt en niet het eten dat je net gegeten hebt. Lichaamsbeweging vlak voor het naar bed gaan is ook niet goed. Door de lichaamsbeweging krijg je meer energie. Hierdoor wordt het moeilijker om te gaan slapen. Je hart klopt dan nog sneller en je lichaamstemperatuur is nog verhoogd.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close