*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Als je een platte buik wilt, blijf dan weg bij de volgende zes voedingsmiddelen die je waarschijnlijk dagelijks consumeert

0

Een platte buik is een verlangen dat zowel mannen als vrouwen hebben. Om daar te komen kan een beetje lastig zijn, als je dagelijkse levensstijl hectisch is en als je voeding niet goed is.

We hebben echter een oplossing die meer dan welkom is en die je buik verandert in het six pack-verlangen van velen. Ten eerste moet je een aantal regels kennen als het gaat om het krijgen van de perfecte slanke buik.

1. Zuivelproducten zijn een enorm ‘nee’

Zuivelproducten hebben de neiging om de buik op te blazen in plaats van het plat te maken, dus kus melk en elk soortgelijk product voor altijd vaarwel. Onaangename gassen kunnen ook voorkomen als je te veel zuivelproducten consumeert, dus houd daar rekening mee wanneer je die buikvetten probeert te verliezen.

Toch, als je een fan bent van zuivelproducten, is yoghurt de beste optie voor jou.

2. Vergeet Verwerkt Voedsel, Geraffineerde Suiker en Alcohol

Ja, je moet misschien bepaalde leefstijl- en voedingsregels invoeren om de gewenste resultaten te krijgen, maar het is het waard. De bovengenoemde ingrediënten hebben de neiging om op je maag te kleven en extra vetten en kilo’s te creëren die je niet echt wilt.

3. Beperk zoutverbruik

Zout is de belangrijkste boosdoener voor het creëren van cellulitis en om aan te komen, omdat het het water van het organisme vermindert en natuurlijke spijsvertering voorkomt. Wees dus wijs en elimineer voor eens en voor altijd zout.

4. Niet meer pittig eten

De maag wordt meestal erg geïrriteerd door gekruide producten te consumeren, en hoewel je van ze houdt, moet je ze uit de buurt houden. Specerijen kunnen problemen veroorzaken voor het spijsverteringskanaal en vet opslaan in de maag. Dit geldt vooral voor hete kruiden, dus wees voorzichtig met wat je eet.

5. Verminder de inname van koolhydraten

Koolhydraten werken kwaadaardig tegen het afslankingsproces van de buik, door extra vetten aan te maken en je opgeblazen te laten voelen. Met dat gezegd hebbende, zou je de consumptie van pasta, brood en zoet voedsel moeten verminderen. Vervang in plaats daarvan degenen met eiwitrijk voedsel en sta versteld van het positieve resultaat.

6. Kies altijd Fruit

Fruit is over het algemeen goed voor de menselijke gezondheid. U moet echter letten op de soorten fruit die u gebruikt om uw buik plat te maken.

Verhoogde consumptie van appels en peren belast het organisme met fructose, wat uiteindelijk de stofwisseling schaadt. Zorg ervoor dat je altijd citrusvruchten consumeert die, dankzij hun zuurgraad, vet verbranden zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Het pad naar een mooie, platte buik is geplaveid met obstakels, maar door deze aanwijzingen te volgen, ziet u sneller resultaten dan verwacht!

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close