Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Als je elke ochtend warm water op een lege maag drinkt is dit wat er met je lichaam gebeurt.

0

Wie drinkt er nou warm kraanwater in de ochtend, denk je misschien. Toch is een glas warm kraanwater in de ochtend een stuk gezonder dan je denkt. Er zitten zo veel voordelen voor je gezondheid aan verbonden. Laat die koffie dus voor wat het is en ga voor een glas kraanwater. Dit is waarom:

1. Ontgiften
Het drinken van een glas warm water in de ochtend helpt met het reinigen van de gifstoffen in je lichaam. Water helpt namelijk met het verwerken van voedsel in de maag en verbetert je spijsvertering. Warm water is beter dan koud water.

2. Metabolisme
Het drinke nvan een glas water in de ochtend geeft je stofwisseling ook een boost en helpt je lichaam om normaal te functioneren. Je zal ook makkelijk af komen van eventuele maagpijn die normaal veroorzaakt wordt door een trage stofwisseling en verkeerde spijsvertering.

Wie drinkt er nou warm kraanwater in de ochtend, denk je misschien. Toch is een glas warm kraanwater in de ochtend een stuk gezonder dan je denkt. Er zitten zo veel voordelen voor je gezondheid aan verbonden. Laat die koffie dus voor wat het is en ga voor een glas kraanwater. Dit is waarom:

3. Pijnstiller
Veel mensen worden opgelucht door het drinken van warm water als ze pijn hebben, vooral tijdens de menstruatie en de krampen die daarbij opspelen. De hitte van het water helpt met het ontspannen van de buikspieren en verlicht de pijn. Ook bij andere krampen helpt het goed.

4. Afvallen
Warm water kan heel goed helpen met kilo’s kwijt raken als het in combinatie is met een gezond dieet en een beetje beweging. Door warm water stijgt je lichaamstemperatuur, en zo ook je stofwisseling zodat je sneller calorieën verbrandt. Het is ook goed voor je nieren.

5. Bloedsomloop
We hebben al genoemd dat warm water op een lege maag goed helpt met het reinigen van gifstoffen en de rest van de afvalstoffen doet verdwijnen, maar hierdoor wordt ook de bloedsomloop versnelt wat je algemene gezondheid verbetert.

6. Verouderen
We willen allemaal voor altijd mooi en jong zijn, dus doen we daar ons best voor. Water helpt daarom met het vertragen van het verouderingsproces, voornamelijk vanwege alle gifstoffen die er anders niet uit gaan. Met een glas warm water in de ochtend ga je dat dus tegen.

Bekijk ook de volgende video:

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close