Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Als je sport, rem je de vorming van nieuw vetweefsel af

0

Nog een reden om die hardloopschoenen weer eens onder het bed vandaan te vissen: wie sport maakt het hormoon irisine aan, dat niet alleen vet verbrandt, maar ook nieuwe vetvorming voorkomt.

Irisine en haar heilzame effecten werden al in 2012 ontdekt door een team van Harvard-wetenschappers. Maar een reeks tegenonderzoeken weerlegden de optimistische conclusies. Een nieuwe studie geleid door Li-Jun Yang van de universiteit van Florida bevestigt echter dat verhoogde irisine-niveaus wel degelijk effect hebben op de vethuishouding bij mensen.

Li-Jun Yang claimt de eerste te zijn die verregaand blootlegt hoe irisine inwerkt op menselijke vetcellen en vetweefsel. “We gebruikten menselijke vetcellen om te bewijzen dat irisine een positief effect heeft op de vethuishouding omdat het hormoon witte vetcellen omzet in bruine cellen en bovendien de mogelijkheid van het lichaam om vet te verbranden verhoogt”, zegt Yang.

Volgens de onderzoekers zal het hormoon irisine toenemen in het lichaam door inspanningen van spieren en hart. Naast de verbranding van vet zal ook de vorming van nieuw vetweefsel worden afgeremd. De nieuwe studie is gepubliceerd in het American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism.

Bron

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close