*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Als u nekpijn of een stijve nek heeft, geeft deze eenvoudige truc u onmiddellijke verlichting in slechts 90 seconden

0

Pijn is een onderdeel van het leven van iedereen, het is onze manier van ons lichaam om ons te laten weten dat we ofwel gewond zijn en dat er iets mis is, of dat we genezen. Pijn en stijfheid zijn onontkoombaar en hoewel het meestal niet zo ernstig is, zijn er enkele soorten pijn die schade kunnen toebrengen aan zowel uw mobiliteit als uw geestelijke gezondheid!

Nekpijn is dat soort pijn. Het is niet alleen heel gewoon, het komt ook steeds vaker voor. Veel mensen ontwikkelen ’s nachts ernstige nekpijn door in een vreemde houding te slapen. Als je dit ooit eerder hebt meegemaakt, weet je precies hoe pijnlijk en vreselijk het voelt bij het ontwaken. Je kunt je nek nauwelijks opzij draaien, in plaats daarvan moet je je hele bovenlichaam draaien. De resulterende beperkte mobiliteit maakt alles van veilig rijden en van rijstrook wisselen tot mensen begroeten tien keer moeilijker, allemaal omdat je onbewust verkeerd sliep.

Een andere grote reden waarom zo velen van ons nekpijn hebben, is ons gebruik van technologie. Tussen het steeds toenemende gebruik van mobiele telefoons en computers op het werk en thuis, kijken we voortdurend naar onze apparaten en kijken we naar schermen. Gemiddeld besteedt een persoon ongeveer 2-4 uur per dag scheef over het kijken naar zijn persoonlijke apparaten. Jonge volwassenen besteden veel meer tijd dan dat, vaak uren achter elkaar in slechts één vergadering.

Wat nekpijn betreft, komt de oorzaak ervan vaak neer op een verkorting van de spier. Dit gebeurt meestal wanneer we ons totaal niet bewust zijn en ons niet bewust zijn van het feit dat we onze nek op een onnatuurlijke manier hebben verdraaid. De resulterende spanning verkort de nekspier en wanneer dit optreedt, stoort het de zenuw en verergert het enorm, wat op zijn beurt pijn veroorzaakt. Dat is wat het moeilijk maakt om onze nek te bewegen, vooral naar de zijkant draaien.

Of uw nekpijn het gevolg is van op een scherm kijken of vreemd slapen, er zijn enkele dingen die u kunt doen om de pijn en stijfheid te verlichten. In de bijbehorende video laat Dr. Mandell je precies zien hoe je opgebouwde spanning in de nek kunt richten, uitrekken en masseren. De techniek die hij gebruikt, wordt cross fiber massage genoemd en als je zijn demonstratie bekijkt en luistert terwijl hij uitlegt wat je moet doen, dan kun je het zelf proberen. Het is super gemakkelijk en informatief, dus als je ooit merkt dat je een stijve nek hebt, kan de hier getoonde truc van 90 seconden je onmiddellijk verlichting brengen.

Voor iedereen die dit leest en anderen die zich zorgen maken over nekpijn als gevolg van het gebruik van telefoons en laptops, zijn er een aantal extra dingen die in uw dagelijkse routine kunnen worden opgenomen om u te helpen dit te voorkomen. Ten eerste is het altijd belangrijk om rechtop te zitten. Dit betekent dat je niet langer naar telefoons en apparaten moet kijken! In plaats daarvan wil je je telefoon hoger houden, zodat deze recht voor je gezicht staat en ter hoogte van je ogen. Er is een app beschikbaar die mensen helpt herinneren aan het verhogen van hun telefoons, het knippert gewoon een rood lampje dat je waarschuwt om je telefoon hoger te zetten. Probeer ook vaker gedurende de dag op te staan. Rek elk uur goed uit, rol je schouders, maak een wandeling en beweeg rond. Gewoon bewust zijn en je bewust zijn van de dingen die je doet en niet doet, en hoe lang je kunt helpen nekspanningen en pijn en alle ongemakkelijke pijnen en problemen die ermee gepaard gaan te voorkomen.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close