Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

Als u snel en gemakkelijk gewicht wilt verliezen, bereidt u deze drank binnen slechts 2 minuten, wat verrassende resultaten oplevert

0

Dit is de echte combinatie van ontgifting van het hele lichaam. Het versnelt je metabolisme en stimuleert je immuunsysteem

Als u zich wilt ontdoen van overtollige kilo’s, is dit de beste manier om het te doen, omdat het volkomen natuurlijk is. De combinatie van deze gemakkelijk toegankelijke ingrediënten heeft een revitaliserend effect op uw lichaam.

De voordelen van honing zijn bekend en door ze te combineren met citroen nemen deze voordelen nog verder toe. Echter, appelcider azijn is cruciaal voor gewichtsverlies in dit recept, kaneel heeft tevens een cruciale rol voor ontgifting.

Ingrediënten:

1 theelepel kaneel.
2 eetlepels appelciderazijn.
1 eetlepel honing.
2 eetlepels citroensap.
1 glas water.

De combinatie van deze ingrediënten helpt je om vet te verbranden, je metabolisme te versnellen, diabetes te bestrijden en hypotensie (lage bloeddruk) te behandelen.

Instructies:

Doe alle ingrediënten in een blender en verwerk ze goed. Verwijder de citroenschil in het geval dat de citroen niet biologisch is. Bewaar het gekoelde mengsel en neem elke ochtend op een lege maag een eetlepel. De resultaten zullen zeer snel zichtbaar zijn.

Kaneel: Staat bekend als een van de beste antioxidanten ter wereld. Kaneel is een van de beste ingrediënten om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Appelciderazijn: ACV is rijk aan gezonde bacteriën en enzymen. Het zuur verlaagt de bloeddruk tot 6 procent.

Honing: Het wordt al eeuwen gebruikt als een remedie tegen wonden en is ook uitstekend geschikt voor huid-, hart-, immuniteits- en gynaecologische problemen. Het verhoogt de immuniteit, vermindert de keelpijn, stimuleert de spijsvertering, kalmeert de zenuwen en helpt bij het afvallen.

Citroensap: Heeft een alkalisch effect op het lichaam, het regelt de pH-niveaus en is compatibel met het suikergehalte in het bloed in het lichaam.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close