Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Amandelen – Superfood voor gewichtsverlies

0

Amandelen eten helpt in de strijd tegen overgewicht, omdat ze de eetlust voor de rest van de dag verminderen, volgens recente studies.

Amandelen zijn echt gezond omdat ze weinig glycemische index hebben. Glycemische index geeft een maat voor hoe snel de bloedsuikerspiegel (d.w.z. glucosespiegels in het bloed) stijgt na het eten van een bepaald soort voedsel. Amandelen veroorzaken een langzame en gestage toename van de bloedsuikerspiegel en insuline, waardoor mensen zich langer vol voelen, verklaren de experts.

“Dat maakt het voedsel met lage glycemische index effectiever in het voorkomen van overeten en is een gezondere optie voor mensen die lijden aan diabetes”, zegt professor Richard Mathis University van Indiana, die het onderzoek deed. Hij zei dat deelnemers die ontbijtten met hele amandelen, zich langer vol voelen en een lagere concentratie glucose in het bloed hadden geregistreerd na het ontbijt en de lunch, vergeleken met degenen die geen glycemisch ontbijt hadden.

Het is ook belangrijk om voldoende calorieën in te nemen voor een uitgebalanceerd dieet, gematigde hoeveelheden voedsel met een lage glycemische index zoals amandelen voor het ontbijt, kunnen de hoeveelheid voedsel verminderen die mensen nodig hebben om zich vol te voelen en hen helpen te verminderen of te behouden hun gewicht.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close