Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Appel Azijn: verwijdert acne, rimpels en sproeten

0

Appelazijn is gemakkelijk verkrijgbaar en elk huishouden heeft het. Als je het nog niet weet, is het tijd om iets nieuws te leren, en het is een feit dat appelazijn niet alleen in de keuken moet worden gebruikt.

Het is ook een van de beste reinigingsmiddelen die veilig is voor elk oppervlak in uw huis. Maar dat is niet alles – uit verschillende onderzoeken en experimenten is gebleken dat appelazijn vrij in cosmetica kan worden gebruikt, omdat het een van de krachtigste natuurlijke cosmetische producten is die we allemaal hebben.

Bovendien is appelazijn erg goedkoop en je kunt het gemakkelijk zelfs in je plaatselijke supermarkt vinden. Wetenschappers hebben bevestigd dat je appelazijn als huidverzorgingsproduct vrij kunt gebruiken, waarbij wordt vermeld dat het een volledig natuurlijk product is. Maar vergeet niet dat als je een goed resultaat wilt, je het op de juiste manier gebruikt.

Appelazijn krimpt poriën
Was en reinig je gezicht zoals je regelmatig doet. Dep de huid droog en breng wat appelazijn aan op de huidgebieden waar de poriën meestal zichtbaar zijn. Je kunt dit doen met een wattenschijfje gedrenkt in appelazijn.

Behandeling tegen veroudering
Studies hebben aangetoond dat appelazijn het verouderingsproces daadwerkelijk kan vertragen. Huidverzorgingsexperts suggereren dat u een eenvoudige en efficiënte behandeling probeert, en het beste ervan is dat u het thuis kunt doen!
Combineer gelijke delen appelazijn en honing, roer goed en breng het masker aan op je gezicht. Laat het ongeveer 20 minuten zitten ​​en spoel het uit. Misschien wilt u dat doen met lauw water, omdat het eventuele resten verwijdert. Dit natuurlijke masker voorkomt rimpels en sproeten.

Appelazijn als Skin Scrubber
Je kunt appelazijn gebruiken om acne te behandelen en het is een van de belangrijkste voordelen. Het heeft het vermogen om de bacteriën te doden die huidinfecties veroorzaken en je huid irriteren. Combineer gelijke delen appelazijn en sandelhoutolie en breng het masker op je gezicht aan. Het is een winnende combinatie als het gaat om de behandeling van acne en het verwijderen van littekens.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close