Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Beachvolleybal is ideaal om je lichaam te tonifiëren

0

Beachvolleybal is zonder twijfel een van de meest populaire strandsporten. Het is ook een olympische discipline en het wordt als een complete sport beschouwd. Door die sport te beoefenen, zelfs als amateur, tonifieer je je lichaam en werk je aan je figuur.

Volgens het officiële reglement moet een wedstrijd worden gespeeld door twee teams van twee spelers, op een terrein van 16 bij 8 meter, dat voorzien is van een net op een hoogte van 2,43 meter voor de mannen en 2,24 meter voor de vrouwen. Maar als het om een vrijetijdsbesteding gaat, past iedereen dat reglement aan zoals hij dat zelf wil… In elk geval, voor wie zijn spieren wil ontwikkelen en gewicht wil verliezen, is beachvolley de ideale beweging.

Omdat deze sport coördinatie, precisie en explosiviteit vereist, helpt hij om de dijen, het zitvlak, de buikspieren en de rugspieren te bewerken. En tegelijkertijd verbetert hij de reactiesnelheid en het concentratievermogen. Als amateur kan je het spelen onder vrienden of met het gezin, met 3 tegen 3, 4 tegen 4, of zelfs 6 tegen 6… Plezier gegarandeerd!

Beachvolleybal is een goede manier om energie te verbruiken en dus calorieën en vetten te verbranden. Het is inderdaad moeilijker om je te verplaatsen op een ondergrond van zand, want je wordt verplicht om meer inspanningen te leveren als je de gepaste bewegingen wilt maken. Sommige studies tonen aan dat je door het beoefenen van beachvolleybal tot 500 kcal per uur kunt verbruiken. En dat werkt motiverend!

Iedereen kan zich bekwamen in beachvolleybal en in tegenstelling tot veel andere sporten is er geen rechtstreeks contact met de tegenspeler. Meer zelfs, het zand vangt de schokken op en vermindert de druk op de gewrichten. Een incident, zoals bijvoorbeeld een spierletsel of een verstuiking, kan natuurlijk altijd gebeuren maar meestal is het niet ernstig.

bron: Barbara Simon

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close