Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Behandel gas en een opgeblazen gevoel, snel en effectief thuis met deze 7 remedies

0

Ben je ooit weg geweest als je opeens pijn hebt? Je maag is gevuld met gas en de enige manier waarop je verlichting gaat vinden, is door het door te geven. Een scheet laten in het openbaar kan echter beschamend zijn. Als het je lukt om een ​​lawaaierige te vermijden, kan het echt stinken, wat vaak nog erger is.

Het hebben van manieren om gas en een opgeblazen gevoel te voorkomen en te bestrijden, is de beste manier om het probleem aan te pakken. Als het gas nooit vormt om te beginnen, hoeft er geen schaamte te gebeuren. Bekijk deze zeven manieren waarop je kunt proberen gênant opgeblazen gevoel en gas te bestrijden.

1. Thee. Als je ontdekt dat je maag je problemen geeft, zet dan wat thee. Brigham Health beveelt pepermunt, kamille, anijs, karwij, koriander, venkel en kurkuma thee aan. Voor zaden zoals anijs, komijn, koriander en venkel beveelt Reader’s Digest aan om een ​​kopje heet water te gieten in een tot twee theelepels gemalen zaden en het 10 tot 15 minuten te laten trekken.

2. Drankjes. Eén door gas veroorzaakte schuldige kan zijn wat je drinkt. De Mayo Clinic zegt om te vermijden veel koolzuurhoudende dranken en bier te drinken. Medisch nieuws Vandaag beveelt het drinken van dranken bij kamertemperatuur aan om gas en een opgeblazen gevoel te helpen elimineren.

3. Geactiveerde houtskool. Geactiveerde houtskool is een eenvoudige oplossing die zonder recept verkrijgbaar is. Wanneer je voor het eerst merkt dat je problemen hebt na het eten, neem dan wat actieve kool. Het kan gas volledig elimineren.

4. Enzymen. Een andere boosdoener voor gas zou kunnen zijn wat je eet. Medisch nieuws Vandaag stelt dat bepaalde suikers in melk, uien, bonen, tarwe, groene bladgroenten en kunstmatige zoetstoffen voor sommige mensen moeilijk te breken kunnen zijn. WebMD raadt aan de nodige enzymen te nemen om je lichaam te helpen, zoals Beano en Lactaid.

5. Fruit. Een andere manier om gas en een opgeblazen gevoel te helpen verminderen is door ‘rauw, laag-suiker fruit te eten, zoals abrikozen, bramen, bosbessen, veenbessen, grapefruits, perziken, aardbeien en watermeloenen’, aldus Medical News Today.

6. Oefening. Als u merkt dat u midden in een gasaanval zit of een maaltijd hebt gegeten die mogelijk gas kan veroorzaken, raadt Medical News Today aan om op te staan ​​en een wandeling te maken. De beweging helpt het gas door de darmen te bewegen en helpt een explosie te voorkomen die genant zou kunnen zijn.

7. Gele mosterd. Top 10 Home Remedies raadt aan een theelepel gele mosterd te nemen als u problemen heeft met het gas. U kunt het indien nodig met water afspoelen. Het idee is dat de kurkuma in mosterd helpt het gas te verminderen. Er zijn geen studies gedaan om te zien of dit echt werkt, dus je moet zelf oordelen.

Met zoveel eenvoudige manieren om maaggas te beheersen, kun je misschien je problemen stoppen voordat ze zelfs maar beginnen. Ontdek uw triggers en leer wat werkt, zodat u niet opnieuw in het openbaar hoeft te lijden.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close