Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Belangrijk dieetadvies blijkt niet te kloppen

0

Het is een van de bekendste psychologische trucs om mensen minder te laten eten. Zelfs het Voedingscentrum adviseert het, maar het blijkt helemaal niet te werken: je eet niet minder van een kleiner bord dan van een groter exemplaar.

Dat blijkt uit nieuw Brits onderzoek. Over het effect van een klein bord bestond al langer twijfel. Het was namelijk een van de bevindingen van de in opspraak geraakte consumptiehoogleraar Brian Wansink.

In het nieuwe, wél correct uitgevoerde, onderzoek bleek dat de truc met een kleiner bord slechts een heel klein beetje effect had. De proefpersonen die van een groter bord aten, kregen maar 3 procent meer calorieën binnen tijdens een eetsessie in de middag dan de deelnemers die een klein bord kregen.

De Britse wetenschappers vermoeden dat het veel beter werkt om niet te veel eten klaar te maken of voor je neus te zetten. Ingrid Steenhuis, hoogleraar preventie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarmee de Volkskrant sprak, bevestigt dat. Wie twee keer zoveel voedsel krijgt voorgeschoteld, eet ruim 30 procent meer. “Dat kan komen doordat porties onze norm veranderen. Omdat er altijd drie Sultana’s in een pakje zitten, eten we ze allemaal op.”

Bronnen:   

De Volkskrant

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close