*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Ben je het beu om je dijen elke zomer te laten schuren? Dit is de meest eenvoudige tip om dit te voorkomen

0

Schuren is een van de meer onaangename (en gênante) delen van de zomer. Wanneer warmte, zweet en huid bij elkaar komen, resulteert dit vaak in een pijnlijke uitslag daar beneden. Het is niet echt iets waar je met je vrienden over wilt babbelen. Maar (knipoog, knipoog) gelukkig hebben we je gedekt. Bekijk een paar van onze trucs voor het voorkomen van schuren deze zomer.

1. Draag shorts in plaats van rokken of jurken:

Terwijl de koele zomerbries heerlijk om je benen waait, bieden rokken en jurken geen bescherming tegen huid-op-huid contact. Als je je maxi-jurken wilt afstaan, kan een paar vochtafvoerende shorts een betere optie zijn.

2. Zoals je rokken in de zomer? Probeer fietshorts.

Als je gewoon niet aan de gedachte kunt denken om je favoriete rokken over te slaan, trek dan een paar fietsshorts aan of doe een korte broek onder je rok. De shorts zijn ontworpen om vocht van je huid te halen en ervoor te zorgen dat je dijen elkaar niet raken. Over win-win gesproken!

3. Breng luieruitslagcrème aan.

Het is niet het meest romantische idee, maar ouders hebben deze oude betrouwbare  remedie gebruikt om hun peuters decennia comfortabel te houden. Streef naar een luiercrème die zinkoxide bevat omdat het antibacterieel is.

4. Breng anti-transpirant deodorant aan op je binnenste dijen.

Probeer je binnenste dijbenen schoon te maken met een anti-transpirant. Dit type deodorant werkt door te voorkomen dat zweet op het oppervlak van uw huid terechtkomt. Geen zweet? Geen schuren.

5. Kokosolie.

Dit wonderbaarlijk middeltje kan worden gebruikt om je huid deze zomer comfortabel te houden. Naast het feit dat de huid glad blijft (geen wrijving), heeft kokosolie ook antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen voorkomen dat bacteriën zich opstapelen van zweet en vuil.

6. Draag Bandelettes om uw dijen uit elkaar te houden.

Vergelijkbaar met kant-top dij-hoogtes, deze oplossing is sexier dan fietsbroek en luier crème. Bandelettes glijden rond je dijen en voorkomen dat je huid aanraakt.

7. Gebruik een smeermiddel balsem.

JEP. U leest dat goed. Datzelfde smeermiddel dat u gebruikt om (elders) wrijving te elimineren, kan schuren voorkomen. De Huffington Post zegt dat je de dijen moet invetten met je glijmiddel naar keuze (babyolie en vaseline werken ook) om wrijving te voorkomen. Deze methode is rommelig. Gebruik dit als u van plan bent lange afstanden af ​​te leggen.

8. U kunt antibiotische zalf op het getroffen gebied gebruiken om het te helpen genezen.

Wanneer je schuurmiddel, je huid wrijft samen totdat het rauw is. Door deze afbraak van je huid kunnen bacteriën en ziektekiemen je lichaam binnendringen en in een handomdraai je schuur van pijnlijke naar brandende hel brengen. Om infecties te voorkomen, breng je elke nacht je favoriete antibacteriële zalf aan om de genezing van de huid te versnellen en je te beschermen tegen ziektekiemen.

9. Probeer Aloë vera.

Datzelfde spul dat u op uw zonnebrand aanbrengt, kan worden gebruikt om pijn te verlichten. Find Home Remedy, suggereert het mengen van aloë vera sap met 1/4 kopje groene thee en lavendelolie. Giet het mengsel in een spuitfles, schud goed en breng het aan op de aangetaste plekken voor pijnverlichting.

10. Gebruik specifieke chafing relief zalven.

Lezen en herhalen: Bodyglide. Deze balsem wordt geleverd in een handige deodorant-achtige stick, zodat je handen niet rommelig worden. Bonuspunten voor het niet plakkerig en grof voelen. Bovendien blijft het urenlang rondlopen in een druk bevolkt themapark, dus het zal ook voor normale dagen blijven. Je kunt dit meestal vinden bij een plaatselijke sportwinkel of op Amazon.

11. Pas baby poeder toe.

De Huffington Post beveelt aan om een ​​beetje babypoeder tussen de dijen aan te brengen voordat je de deur uit gaat. Het poeder houdt je huid droog en voorkomt wrijving, zodat je dat pijnlijke schuurwerk niet krijgt. Het grootste nadeel: het is een beetje rommelig en je moet het overdag na verloop van tijd opnieuw aanbrengen.

12. U kunt een mannelijke lieshygiëne-lotion gebruiken.

Er is geen goede manier om dit minder ongemakkelijk te maken … zo gaan we verder. Je kunt dezelfde dingen gebruiken die mannen kopen om te voorkomen dat hun “mannelijkheid” schuurt om je dijen te beschermen.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close