*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Bereid deze remedie om die kilo’s verzamelde afval te verdrijven en de darmen te reinigen!

0

Naarmate de tijd verstrijkt, krijgen we een grote hoeveelheid opgehoopte afvalstoffen in ons lichaam, dus wordt het aanbevolen om het met een bepaalde frequentie te ontgiften.

Wat is de best mogelijke manier? Welnu, we zullen je de beste manier laten tonen, die we met een combinatie van twee zeer uitstekende ingrediënten bereiken.

Remedie om de dikke darm te reinigen

Ingrediënten:

– Citroensap (1 deel)

– Aloë (1 deel)

– Honing (optioneel)

Voorbereiding en gebruik:

De eerste stap is om de aloë te pellen. We raden u aan handschoenen te dragen voor deze klus en probeer het niet op uw kleding te krijgen, zodat het niet vies wordt. Was nu de gel om het kwijl dat het bedekt te verwijderen. Als altrnatief is er ook kant en klare aloë  gel te koop in de betere health shops

Vervolgens moet je het citroensap, de honing en het glas aloë in een blender doen. Meng alles goed tot je een homogene substantie krijgt. Deze krachtige drank moet twee keer per 24 uur worden ingenomen.

Aloë en citroen reinigen je dikke darm van alle bacteriën en giftig afval. Aan de andere kant zal het helpen om het darmslijmvlies te genezen, pijn, ontsteking en nog veel meer te verlichten. Daarom raden we aan deze drank zo snel mogelijk klaar te maken en te consumeren.

Redenen om de dikke darm schoon te maken
Verbetert de spijsvertering: vaak voelen we ons zwaar vanwege de ophoping van afval in de baarmoeder. Maar bij het reinigen van de dikke darm wordt alle rommel op de juiste manier verwijderd.

Vermijd constipatie: de ophoping van afval belemmert de doorgang van fecale stoffen. Daarom kunnen we bij het schoonmaken het afval eenvoudig verwijderen. Om dit te doen, kunnen we veel water drinken en een dieet rijk aan vezels toepassen.

Het bevordert de opname van voedingsstoffen: bij het reinigen van de dikke darm geven we de bloedcapillairen af van al het afval dat voorkomt dat ze de voedingsstoffen op de juiste manier opnemen. Dientengevolge, zullen we een betere gezondheid hebben en zullen we beter van het voedsel profiteren.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close