Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf


Besteed slechts 12 minuten per dag. Hier zijn eenvoudige oefeningen om je sexy benen te geven

0

Wil je dijvet verbranden? Je hebt geluk. De onderstaande video laat zien hoe je dijvet kunt verbranden met slechts 12 minuten per dag.

Hoe fantastisch de video ook is, het kost elke dag meer dan 12 minuten lichaamsbeweging om de vorm van je lichaam te veranderen. Volgens de Mayo Clinic is een van de meest effectieve manieren om extra calorieën te verbranden een combinatie van de volgende drie elementen in je leven te integreren:

1. Veranderingen in levensstijl. De Mayo Clinic beveelt een dieet aan met weinig verzadigde vetten en veel fruit en groenten. Het raadt aan kleine veranderingen in uw dagelijkse leven aan te brengen, bijvoorbeeld de trap te nemen in plaats van de lift te gebruiken. De kleine veranderingen tellen op.

2. Krachttraining. De spier verbrandt meer calorieën, zelfs als u rust. De onderstaande video laat zien hoe je oefeningen kunt doen van zijwaartse longen tot beenliften. Beide zijn bedoeld om die beenspieren te definiëren en te versterken.

3. Consistente aërobe oefening. “Neem als algemene doelstelling ten minste 30 minuten lichamelijke activiteit mee in uw dagelijkse routine”, zegt de Mayo Clinic. Je haalt het nog niet tot 30? Begin met het vastleggen van 12 minuten en werk vanaf daar verder.

De onderstaande video laat je zien hoe je dijvet verliest met slechts 12 minuten per dag!

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close