*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Beyoncé viel talloze kilo’s af met dit dieet, maar is het wel gezond?

0

Deze week maakte Beyoncé op YouTube bekend hoe ze na haar bevalling zo snel weer op gewicht was: dankzij het 22 Days Nutritions-dieet.

Bedenker van het dieet is Marco Borges, vriend en trainer van de Amerikaanse zangeres. Het eetpatroon bestaat uit een strikt schema met enkel plantaardige voeding. Denk aan volkoren granen, groenten, fruit, noten, zaden en peulvruchten. Bewerkte producten als koekjes en chips worden uiteraard geschrapt.

Wat vindt voedingsdeskundige Hella Van Laer van het dieet? Ze ziet veel voordelen. “Voor veel mensen werkt het om zich aan een vast eetschema te houden,” zegt ze tegen Het Laatste Nieuws. “Als ze zich daar effectief aan houden, kunnen ze ook daadwerkelijk gewicht verliezen.” De producten zijn bovendien gezond. “Als je na die 22 dagen ook echt meer energie hebt en wat kilo’s kwijt bent, kan het een motivatie zijn om ermee door te gaan. Het kan een vicieuze cirkel doorbreken en je eetgewoontes doen veranderen.”

Nadelen ziet ze ook. Het compleet schrappen van dierlijke producten vraagt om supplementen, zoals vitamine B12. Bovendien is het een restrictief dieet. “Dus de vraag is hoelang je dat kan volhouden. Het makkelijkste ontbijtje neemt ongeveer 10 minuten tijd in beslag. Allemaal goed en wel als je een privéchef hebt die die gerechten voor je kan klaarmaken, maar voor werkende mensen, al dan niet met kinderen, is dat gewoon niet haalbaar. Het is heel moeilijk om van zo’n dieet echt een nieuwe levensstijl te maken,” vindt de deskundige.

Bronnen:   

HLN

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close