Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


De drank die elke vrouw moet drinken om af te vallen, cellulitis te verwijderen en een mooie huid te hebben

0

Om ons goed te voelen, moeten we een gezond leven leiden, alles wat we eten beïnvloedt direct onze gezondheid en zolang we geen excessen of slechte voeding onder controle houden, lopen we het risico te lijden aan overgewicht en ziekten die verband houden met deze aandoening.

Daarnaast komt het voor dat mensen soms proberen om diëten uit te voeren en bepaalde behandelingen te gebruiken om hun kwaliteit van leven te verbeteren, hoewel ze zelden de gewenste effecten bereiken. Het vergt veel doorzettingsvermogen en kennis van bepaalde natuurlijke alternatieven om gemakkelijker vet te kunnen verbranden.

Om deze reden willen we vlaszaad aanbevelen, een zeer beroemd ingrediënt over de hele wereld met immense genezende eigenschappen en rijk aan vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen voor de gezondheid. Het vezelgehalte zorgt voor een betere spijsvertering en helpt het lichaam op de juiste manier te zuiveren.

Op deze manier elimineert het gifstoffen en vermindert het overtollige suiker, hoog cholesterol en honger, lijnzaad heeft het vermogen om een gevoel van volheid te geven dat ons in staat stelt om sneller te vol te raken en alleen datgene te consumeren wat nodig is. Door de consumptie van dit product kunnen voedingsstoffen en vetverbranding gemakkelijker worden opgenomen.

Een van de verbindingen die vetverbranding door vlaszaad bevorderen, is lecithine. Om van zijn immense eigenschappen te profiteren, kunt u een eenvoudige en voedzame thee met lijnzaad maken.

Houd er rekening mee dat je met de volgende infusie de mogelijkheid om dik te worden vermindert, maar je moet ook zorgen voor je eetgewoonten, een gezond leven leiden en een zittende levensstijl vermijden. Overweeg dit recept voor lijnzaadthee om af te vallen.

U heeft nodig:

– 3 eetlepels lijnzaad.
– Een liter water.

Bereiding:

Begin met het water te verwarmen tot het kookpunt is bereikt. Voeg vervolgens het lijnzaad toe en laat het een paar minuten afgedekt koken voordat u het van het vuur haalt. Giet nu over in een bakje dat de warmte opslaat en laat het een hele nacht rusten.

Consumeer 3 kopjes per dag, minstens een half uur voor elke maaltijd. We raden u aan om deze routine gedurende 10 opeenvolgende dagen te volgen en 10 dagen te rusten voordat u de behandeling hervat, maar de effecten ervan zullen in minder dan een maand merkbaar zijn, op voorwaarde dat uw gewoonten geschikt zijn.

Als een aanbeveling, lijnzaad moet worden vermeden door mensen met leverproblemen of die lijden aan een aandoening van de nieren.

Vergeet niet om het te delen met uw kennissen en vrienden op sociale netwerken.

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Open

Online Chat

Close