*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


De fitness trends van het jaar

0

Elk jaar maakt het American College of Sport Medicine (ACSM) de top 20 van fitnesstrends voor dit jaar bekend.
Dit onderzoek word nu voor de negende achtereenvolgende keer gehouden door specialisten uit de fitnessbranche die gevraagd worden wat hun verwachtingen zullen zijn voor het komend jaar.

De eerste enquête werd afgenomen in 2006 en ontwikkelde een systematische manier om de gezondheid en fitness trends te voorspellen. Omdat dit onderzoek een overzicht geeft over de trends van het jaar werd er bij het invullen van de enquêtes wel gevraagd om zo goed mogelijk een onderscheid te maken tussen een ‘rage’ en een ‘trend’. De resultaten van dit onderzoek komen uit een enquête die word gehouden onder 28,426 fitness professionals van over de hele wereld. De fitness professionals bestaan uit gecertificeerde persoonlijke trainers, groeps instructeurs, klinische oefening specialisten, gezondheids specialisten enz. Hierbij hebben zij 39 verschillende trends aangeboden gekregen waar zij bij elke trend hebben moeten aangeven in hoeverre deze van toepassing zou zijn voor het jaar 2015 (op een schaal van 1 tot 10). Het respons van de fitness professionals was met 3404 ontvangen enquêtes (12%) hoog waardoor de ACSM door dit onderzoek een goed beeld heeft gekregen.

Wil je meer te weten komen over onder andere fitness en gezondheid? Neem dan een kijkje op onze website wheyprotein. Je vind er informatie voor mensen die willen afvallen maar ook recepten,tips en informatie over eiwitten.

Je leest bij wheyprotein.nl artikelen over ondermeer de voor-/nadelen van eiwitshakes (met tips over het gebruik van eiwitshakes), informatie over sportvoeding zoals wat je het beste kunt doen voor,na en tijdens de training. Maar ook 4 eiwitdieet recepten zoals kipfilet met salade en tomatensoep met groene paprika vind je op onze site.
whey,whey protein

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close