*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


De glutenvrije rijst die je lichaam ontgift en de spijsvertering verbetert

0

Mensen zijn altijd naar de natuur gegaan om een ​​oplossing voor hun gezondheidsproblemen te vinden. Hoe geavanceerd medicatie ook wordt, natuurlijke geneeswijzen en voedingsmiddelen zijn altijd de eerste keuze van velen.

Het juiste voedsel, op de juiste manier geconsumeerd, kan u helpen tal van gezondheidsproblemen te voorkomen en te behandelen. Zwarte rijst is een van de meest voordelige granen die je kunt consumeren en is eeuwenlang gereserveerd voor de Chinese royalty.

Het werd geconsumeerd door een groot aantal Chinese bloedverwanten om nier-, maag- en leverproblemen te behandelen, totdat een handvol nobele Chinese mannen alle graan in bezit namen en het voor de publieke consumptie onthielden.

Het werd alleen voor de eliteklassen gekweekt, in beperkte hoeveelheden en onder strikt toezicht. Het was verboden voor het gewone volk om het te verbouwen en te consumeren, wat het beroemde label verklaart – de verboden rijst.

Tegenwoordig is het niet langer verboden en het is erg populair in Europa en Australië en werd onlangs geïntroduceerd in de Verenigde Staten.

Zwarte rijst heeft een milde, nootachtige smaak, taaie textuur, grote hoeveelheden antioxidanten en veel voedingsvoordelen, dus het is te vinden in tal van keukens over de hele wereld.

Het heeft het hoogste eiwit gehalte vergeleken met alle andere rijstsoorten en 45 gram ongekookte zwarte rijst biedt 160 calorieën, 1 gram vezels, 4 gram eiwit, 1,5. gram vet, 34 gram koolhydraten en 6% van de dagelijkse waarde voor ijzer.

Het versterkt de gezondheid op verschillende manieren:

1. Versterkt het immuunsysteem

Zwarte rijst verhoogt het immuunsysteem en de hoge antioxidantenniveaus bestrijden ontstekingen, voorkomen schade door vrije radicalen, verbeteren de functie van de hersenen en beschermen tegen kanker.

2. Ontgift het lichaam

Zwarte rijst ontgift het lichaam, en zijn antioxidanten verminderen oxidatieve stress en reinigen van nature de lever en bloedvaten van gifstoffen.

3. Beschermt het hart

Zwarte rijst voorkomt beroerte en hartaanvallen door het verminderen van plaquevorming in de slagaders, terwijl de fytochemicaliën in hun inhoud een gezond cholesterolgehalte behouden.

4. Helpt diabetes te voorkomen

Wetenschappers hebben ontdekt dat granen, waaronder zwarte rijst, gunstig zijn bij het voorkomen van diabetes. Zwarte rijst vertraagt ​​de suikeropname in het bloed om het risico op diabetes te verlagen en de bloedsuikerspiegel goed te handhaven.

5. Helpt overgewicht te voorkomen

Studies hebben aangetoond dat volkoren rijstvariëteiten, zoals zwarte rijst, insulineresistentie kunnen helpen voorkomen, wat gepaard gaat met een hoger risico op obesitas.

6. Verbetert de spijsvertering

Zwarte rijst is rijk aan vezels, wat een opgeblazen gevoel, constipatie en andere spijsverteringsproblemen voorkomt.

7. Glutenvrij

Zwarte rijst is een glutenvrij graan, dus het is een gezond alternatief voor tarwe, rogge en gerst voor mensen die glutengevoelig of intolerant zijn.

Zorg er daarom voor dat u het aan uw dieet toevoegt en de gezondheidsvoordelen ervan plukt!

Bronnen:

www.davidwolfe.com
food.ndtv.com
www.healthline.com

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close