*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


De meest krachtige drank die maag vet onmiddellijk verbrand!!!

0

Deze drank, die ook bekend staat als balsem, elimineert overtollig vet en water uit het lichaam, verbetert de functie van de hersenen, geheugen, horen en zien.

Deze drank bestaat uit verse mierikswortel, ongeschilde citroenen en honing. Er is al veel gezegd over honing en citroen, maar de voordelen voor de gezondheid van de mierikswortel worden zelden genoemd.

Mierikswortel is een krachtige en prikkelende plant met een breed scala van voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van de mogelijkheid om gewicht te verliezen, lagere bloeddruk te ondersteunen, aandoeningen van de luchtwegen te verlichten, de opbouw van sterke botten, het verbeteren van de gezondheid van het immuunsysteem, het stimuleren van een gezonde spijsvertering, en het bevorderen van gezondheid van het hart.

De buitengewone voordelen voor de gezondheid en het belang van deze wortel is gekend voor duizenden jaren, en het is nu beschikbaar over de hele wereld.

Het is rijk aan voedingsstoffen en mineralen, die voedingsvezels, vitamine C, foliumzuur, kalium, calcium, magnesium, zink en mangaan, en enzymen en oliën, zoals sinigrine, een krachtige glucosinolaat omvatten.

Mierikswortel is zeer laag in calorieën, slechts 6 per portie, en bevat dan ook geen vet. Het is perfect voor gewichtsverlies.

Verse wortels kunnen het hele jaar door worden gebruikt, mits tijdig begraven in vochtig zand of gehouden in de kelder. Als u een grotere wortel heeft, kunt u de benodigde hoeveelheid afschrapen, en de rest in aluminiumfolie wikkelen en in de koelkast bewaren in het groentevak.

Als u de geraspte mierikswortel vers wilt houden, zelfs na drie weken, meng het met een theelepel suiker en 4 eetlepels citroensap of azijn. In goed gesloten potten, kan mierikswortel in de koelkast staan voor maximaal 3 weken.

Recept van de Drank voor gewichtsverlies

– 125 g van mierikswortel
– 3 citroenen (leg ze voor gebruik in een container gevuld met water en een eetlepel azijn gedurende 10 minuten om de pesticiden weg te wassen)
– 3 eetlepels honing

Procedure:

In een blender 125 gram mierikswortel toevoegen en goed mengen. Snijd de citroenen (met schil), verwijder de zaadjes, en voeg ze toe in de blender. Meng alles door elkaar tot je een glad consistent mengsel krijgt. Voeg vervolgens drie eetlepels honing toe en meng alles goed.

Bewaar deze drank in een afgesloten pot in de koelkast.

Dosering:

Neem een theelepel van deze balsem twee keer per dag bij maaltijden voor 3 weken.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close