*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


De nieuwe fitnesstrend: kruipen

0

De spin-fiets, loopschoenen en nordic walking stokken kunnen allemaal naar zolder. De nieuwe trend voor fitness in 2017 is kruipen. Je verwacht het eerder in een kinderdagverblijf dan in een sportschool, maar wacht even af: binnenkort ook in jouw sportschool. Want trends zijn trends omdat ineens iedereen het doet.

Kruipen kan helemaal zonder hulpmiddelen, dus iedere sportschool kan het aanbieden en volgens een trendbureau is dat wat ze binnenkort gaan doen. In de VS zijn kruip-clubs onder de naam Original Strength en de trend begint over te waaien naar Engeland.

“Bij kruipen staan diverse spiergroepen onder spanning,” zegt een advocaat van de rage. “Dat zorgt niet alleen voor goede belasting en het opbouwen van spiermasse van armen en schouders to enkels en tenen. Maar er is ook onderzoek dat er op wijst dat kruipen goed is voor je bloeddruk en voor de rug.”

Suggestie: je kunt zelf vast beginnen. Maar doe het stap voor stap. Want ijzingwekkende spierpijn is je lot als je niet voorzichtig begint met kruipen.

Bron

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close