*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Natuurlijf Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/natuurlijf
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


De slaapdrank die u helpt tijdens uw slaap af te vallen

0

In plaats van het dessert vanavond, kies je in plaats daarvan voor een zoete en bevredigende drank – een die je helpt ontstekingen te bestrijden en af ​​te vallen terwijl je slaapt.

Terwijl kurkuma lattes als de nieuwste gezondheidsgeest in de koffiewereld zijn doorgedrongen, bestaat kurkuma “thee” al eeuwenlang in de ene versie of een andere. Het beste gedeelte?
U hebt geen exact recept nodig, slechts een paar eenvoudige ingrediënten.

Wat zit er in kurkuma thee?

Kurkuma thee kan op verschillende manieren worden gemaakt; het hangt allemaal af van uw voorkeuren. In het algemeen omvat het echter:

Water of melk (zuivelmelk of elke vorm van notenmelk doet het wel) Kurkuma Zwarte peper Gember Kaneel Andere kruiden
Zoetstof naar keuze (honing, stevia, etc.)

Wat zijn de gezondheidsvoordelen?

1. Kurkuma helpt ontstekingen te verminderen en kan helpen bij gewichtsverlies. Kurkuma is al lang geëerd voor zijn vermogen om de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen in het lichaam te verminderen. Studies bij dieren hebben ook aangetoond dat het vet kan verminderen en gewichtsverlies kan verhogen, en een humane studie bevestigde deze bevindingen ook.
2. Kaneel verbetert de bloedsuikerspiegel. Talrijke studies hebben aangetoond dat kaneel helpt om nuchtere glucosewaarden te verlagen. Omdat hoge glucosewaarden het lichaam in de vetopslagmodus houden, kan het verlagen van de bloedsuikerspiegel helpen om af te vallen.
3. Gember verbetert de spijsvertering. Gember is effectief tegen ontstekingen en helpt ook de spijsvertering te verbeteren. Betere spijsvertering tijdens de slaap betekent minder calorieën opgeslagen als vet – en een plattere buik als je wakker wordt.
4. Vervangt dessert. Kurkuma thee heeft ook een rijke en bevredigende smaak, vooral wanneer gemaakt met melk. Wanneer het wordt gebruikt als een alternatief voor een dessert, kan het een nieuw en gezonder after-dinner-ritueel worden dat je helpt ontspannen voor het slapengaan.

Hoe kan ik het maken?

Het maken van kurkuma thee is gemakkelijk en snel. Als je de thee op het vuur zet, krijg je de beste smaak van de kruiden en specerijen, maar je kunt ook heet water of melk opwarmen en de rest van de ingrediënten daarna toevoegen.

Als je het op het vuur zet, verwarm dan een kopje water of melk in een kleine pot. Roer geleidelijk ongeveer één theelepel kurkuma, ¼ theelepel zwarte peper, 1 theelepel kaneel, ½ theelepel gember en zoetstof naar smaak. Roer totdat de gewenste warmte en smaak is bereikt.

Je kunt meer of minder kurkuma toevoegen, afhankelijk van je tolerantie en smaakvoorkeuren. De zwarte peper is echter essentieel omdat het het lichaam helpt de kurkuma beter te absorberen.

Als een 4.000 jaar oude remedie, heeft kurkuma uithoudingsvermogen in termen van zijn therapeutische eigenschappen. Met kurkuma thee, kunt u uw inspanningen voor gewichtsverlies stimuleren en genieten van de extra gezondheidsvoordelen van andere krachtige kruiden en specerijen.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

Share.

About Author

Comments are closed.

Close